SEGRE

EMPRESES BALANÇ

Ilerda Serveis manté les vendes l'any de pandèmia

En 5,1 milions gràcies a reorientar el negoci i preveu créixer un 10% el 2021 || Canvia el nom per Ilser per a la seua expansió

Marc Cerón, conseller delegat, i un dels seus cotxes elèctrics.

Marc Cerón, conseller delegat, i un dels seus cotxes elèctrics.SANTI IGLESIAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ilerda Serveis, dedicada a la distribució de productes de neteja professional tant a les comarques de Ponent, com a Tarragona i Osca, busca expandir el negoci a altres zones del territori espanyol, per la qual cosa ha decidit canviar el nom a Ilser. Amb aquesta nova denominació la companyia familiar vol donar també més visibilitat a l’aposta per una estratègia verda, digital i global. Ilerda Serveis va acabar l’any 2020 amb una facturació de 5,1 milions d’euros, la mateixa que el 2019, i preveu aconseguir enguany un creixement del 10%, tot i que el resultat dependrà de l’evolució de la crisi sanitària i el comportament del mercat durant el segon semestre.

Amb l’arribada de la pandèmia de la Covid-19, l’empresa fundada el 1988 va perdre en el primer trimestre de l’any passat el 40% de la clientela per culpa principalment del tancament de l’hostaleria, els gimnasos i els centres educatius. La situació els va portar a reorientar el negoci i encarar-lo cap a la distribució d’equips de protecció individual (EPI), com mascaretes, gels hidroalcohòlics, guants o desinfectants, va explicar ahir l’empresa lleidatana.

Aquests materials, amb els quals ja treballava, van permetre que les vendes es recuperessin al subministrar equipament a hospitals, residències de la tercera edat i altres instal·lacions similars. Així mateix va potenciar la distribució d’envasos sostenibles, dels quals també ja disposava, destinats al servei de menjars a domicili.

L’empresa vol reinventar-se apostant per la sostenibilitat i la digitalització

Segons va afirmar el conseller delegat de l’empresa, Marc Cerón, la pandèmia també els ha servit per adonar-se que han “de reinventar-se i apostar per l’ecologia i la digitalització”. Per fer-ho possible, han incorporat entre les seues files un responsable de màrqueting, amb l’objectiu que la connectivitat entre empresa i client sigui més fluida i poder resoldre de manera més eficient les seues necessitats. Quant a l’àmbit de la sostenibilitat, s’ha optat per instal·lar plaques solars a la seu corporativa i substituir la seua flota de nou vehicles per cotxes elèctrics.

tracking