SEGRE

PATROCINAT

El perquè d'escollir Energia Nufri

Grup Nufri opta per una energia sostenible i de proximitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Energia Nufri neix en el 2017 de la mà del Grup Nufri, que porta treballant i pensant en el nostre planeta des de 1973, a través dels processos de la fruita generant energia verda. Així doncs, des de l’experiència d’un gran consumidor, t’oferim un servei ple d’avantatges i noves oportunitats on podràs gaudir d’energia 100% sostenible i de proximitat. On t’ajudarem a millorar la teva forma de consumir energia i també a estalviar. Amb nosaltres, sentiràs que formes part d’una gran família.

Perquè disposaràs d’una atenció personalitzada per qualsevol dubte o qüestió que et sorgeixi, un alt grau de transparència, professionalitat i proximitat però, sobretot, els millors preus! Ja que amb les tarifes d’Energia Nufri mai més hauràs de preocupar-te per a saber què és el que més et convé, ja que això ho descobrirem per tu, arribant a estalviar fins a un 25% a l’any!

A més a més: 

UNEIX-TE JA!

Vine a Energia Nufri i aprofitat dels descomptes exclusius i únics per ser lector del Segre, i comença a descobrir tot el que t'ofereix #LaMillorEnergia. Entra al nostre comparador a través de la nostra web www.energianufri.com i utilitza el següent codi: SEGRE, tant per llum com per gas, i descobreix quant estalviaràs amb nosaltres. No t'ho repensis més!

Energia Nufri, l'energia fruit de la nostra terra.

Logo Energia Nufri

Logo Energia Nufri

Els valors d'Energia Nufri. Una energia verda, KM0 i independent

Els valors d'Energia Nufri. Una energia verda, KM0 i independent

tracking