SEGRE

EMPRESES AMPLIACIONS

Una multinacional crearà fins a 60 llocs de treball a Cervera

Fins als seixanta treballadors, un revulsiu per a l'economia de la localitat || La multinacional gallega ha adquirit la totalitat dels terrenys de L'Agudana

Imatge de les instal·lacions i les obres de la multinacional gallega Cortizo a Cervera.

Imatge de les instal·lacions i les obres de la multinacional gallega Cortizo a Cervera.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La multinacional gallega Cortizo, dedicada a la producció de sistemes d’alumini per a l’arquitectura i la construcció, projecta crear una seixantena de llocs de treball al seu nou centre de Cervera, el triple dels 20 previstos inicialment. La nova delegació es preveu que entri en funcionament al setembre com a centre distribuïdor de mercaderies que cobrirà la demanda de Catalunya, Aragó, Castelló i el sud-est francès.

Segons el responsable de comunicació de la multinacional, Alberto Freire, servirà també per reforçar el servei prestat des de les seues actuals instal·lacions, obertes el 2008, i que han quedat petites per atendre la creixent demanda dels seus productes a Catalunya, un territori on compta amb una cartera de clients que supera el mig miler.

Iberspa preveu posar en funcionament la seua nova planta de fabricació de spas al setembre

Segons l’alcalde de Cervera, Joan Santacana, els projectes de Cortizo a la localitat creixeran en els propers anys. Així, la multinacional ha adquirit la totalitat dels terrenys de l’antiga càrnia L’Agudana, que sumen 3,5 hectàrees, on les màquines ja condicionen la finca.

Val a recordar que inicialment només va adquirir 1,2 hectàrees en les quals ha aixecat una nau d’una hectàrea on projecta donar cabuda a dos magatzems intel·ligents, un de destinat a l’estoc de perfils d’alumini i PVC, i altre per a ferramentes i accessoris de tancaments.

El nou centre comptarà també amb una planta de lacat vertical per al tractament superficial dels perfils, línies d’ensamblatge de ruptura de pont tèrmic i una sala d’exposicions dels sistemes de finestres, portes, façanes, protecció solar i baranes dissenyats pel mateix grup.

Les actuals instal·lacions de Cortizo a Cervera aixecades el 2008 ja compten amb una plantilla d’una vintena de treballadors, als quals s’haurà de sumar els 60 que es preveu incorporar al setembre.

Segons Santacana, l’augment de llocs de treball és una bona notícia per a la ciutat, molt afectada des de la crisi de Lear fa dos dècades i de L’Agudana d’ara fa 10 anys.

Al setembre es preveu també que entri en funcionament la nova factoria d’Iberspa dedicada a la fabricació de spas, amb una superfície de 7.000 m2 ubicada al mateix emplaçament on tenia l’antiga fàbrica que va resultar calcinada per un incendi el juliol de l’any 2019. L’empresa disposa d’una plantilla de 25 treballadors.

tracking