SEGRE

Grues Minguella compleix 70 anys al servei del territori

Grues Minguella compleix 70 anys al servei del territori

Grues Minguella compleix 70 anys al servei del territori

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Canal d'Urgell, la presa de Sallent, la canalització del riu Segre a Lleida, els ponts de Lleida, la Seu Vella, La Llotja, tres dels ponts que creuen la ciutat, l'estadi de futbol del Lleida Esportiu, estacions d'esquí com la de Baqueira, Espot o Portainé. Son només alguns dels projectes que Grues Minguella ha fet possible. Entre aquests, també el ninot de 15 metres que vigila l’autovia A-2 a l’altura de Sidamon.

Grues Minguella ofereix un servei d’elevació únic i integral, ja que disposa de vehicles capaços d’aixecar grans tonatges fins a solucions especials per a espais reduïts. Camions i tràilers amb grua articulada, plataformes, tanquetes o camions amb cistella per a l’elevació de persones: Grues Minguella té tot el material necessari per a qualsevol tipus d’obra, a més de la confiança i la seguretat que aporta l’equip humà i l’experiència de 70 anys al servei del territori.

Tot i que l’empresa, fundada per Martí Minguella a Bellpuig, va néixer als anys 60 com un taller mecànic, als 70 Francisco Minguella Amat ja va apostar per les grues amb l'adquisició de dos vehicles que van ser els primers d'una gran i diversa flota. Grues Minguella es va consolidar als anys 80, quan la seu principal es va traslladar a Lleida i s’hi va incorporar Tomàs Minguella Font, la tercera generació de l'empresa familiar.

Els últims anys han estat marcats per una aposta per la sostenibilitat, amb models que funcionen en formats elèctrics o híbrids. Les noves incorporacions de grues autopropulsades estan equipades amb motors ECO, amb el punt de mira posat en l’agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible.

tracking