SEGRE

La Generalitat subvencionarà les empreses que contractin menors de 30 anys durant almenys un any

Injecta 216 milions d'euros en polítiques d'ocupació per a joves

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, conversant amb joves de l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de Reus.

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, conversant amb joves de l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de Reus.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d'Empresa i Treball, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), destinarà 216 milions d'euros en polítiques d'ocupació per a joves, entre aquest any i el 2022. És una inversió que el conseller Roger Torrent ha qualificat de "rècord" i que s'emmarca en el pla d'ocupació presentat al juliol per combatre l'atur amb més de 900 milions d'euros. S'estima que el pla específic destinat al col·lectiu de joves beneficiarà més de 25.000 persones.

La principal novetat és la subvenció a empreses que contractin persones menors de 30 anys durant un any, com a mínim. Aquesta mesura s'emporta bona part del gruix del pressupost del pla, uns 125 milions d'euros. Les empreses rebran una subvenció de 19.500 euros per cada jove contractat.

"Una inversió que té un enorme retorn perquè cada jove que rep una bona formació ocupacional, que s'insereix al món laboral i que aconsegueix un lloc de treball digne és un èxit que reforça el teixit empresarial i reverteix en la millora de la nostra societat", ha afirmat el conseller Roger Torrent, en el marc d'una visita aquest divendres a l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de Reus.

tracking