SEGRE

ADMINISTRACIÓ ACORDS

La Diputació i la Fecom impulsaran la digitalització del comerç a Lleida

Talarn i Eritja (centre) firmant ahir el conveni.

Talarn i Eritja (centre) firmant ahir el conveni.X.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Diputació i la Fecom van firmar ahir un conveni de col·laboració per impulsar la digitalització, la sostenibilitat i la resiliència del comerç. El president de la corporació provincial, Joan Talarn, va assegurar que aquest sector “dona vida al territori” i va recordar que ha estat un “dels més damnificats” per les restriccions derivades de la pandèmia. En aquest sentit, la presidenta de Fecom, Maria Rosa Eritja, va apuntar que la Covid ha posat de manifest la necessitat que “a cada poble i barri hi hagi una base de comerç”.

Per la seua part, el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, va assegurar que en el marc del conveni aportaran 30.000 euros a un pla d’accions per a la millora i la professionalització del comerç. D’altra banda, en el ple de la Diputació de dijous es debatrà una moció del Comú per demanar el suport de la corporació al projecte de modernització del Canal d’Urgell i que insti l’Estat a incloure’l en el pla de recuperació després de la Covid-19. Així mateix, el grup de Ciutadans ha presentat una altra moció sobre la falta de secretaris interventors.

Així, proposa instaurar cursos d’extensió universitària mitjançant un acord amb la UdL, complementats amb pràctiques en ajuntaments, entre altres mesures.

tracking