SEGRE

La Trobada Empresarial al Pirineu posa en valor la resiliència empresarial en la seva 32a edició

Consulta els ponents de la 32 edició de la Trobada

La Trobada Empresarial al Pirineu posa en valor la resiliència empresarial en la seva 32a edició

La Trobada Empresarial al Pirineu posa en valor la resiliència empresarial en la seva 32a edició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sota el títol ‘Resiliència empresarial’, la Trobada Empresarial al Pirineu celebrarà la seva 32a edició els propers dies 28 i 29 d’octubre, a la Seu d’Urgell. Consolidada com una jornada de referència per a l’empresariat català, la Trobada es farà de nou de manera presencial, però canviant la seva ubicació al Palau Municipal d’Esports de La Seu d’Urgell, per tal de complir amb els protocols sanitaris vigents quant a ventilació i distància de seguretat establertes per la Covid-19, donant cabuda als 600 assistents que s’esperen rebre enguany.

En la present edició, es posarà en valor la capacitat d’adaptació de les empreses i els empresaris al nou paradigma econòmic post-Covid 19, posant també el focus en qüestions com el respecte al medi ambient i la innovació digital. Toni Nadal, entrenador i preparador físic de tenis; Gunter Pauli, empresari i fundador de la Zero Emissions Research Initiative (ZERI), Jordi Gual, catedràtic d’Economia a IESE Business School, i Xavier Marcet, president de Lead To Change, una empresa de consultoria en innovació estratègica, seran alguns dels ponents que compatiran les seves experiències i inquietuds amb els assistents.

En una roda de premsa informativa que ha tingut lloc a Lleida el passat 23 de setembre al migdia, el president de l’associació organitzadora, Vicenç Voltes, ha explicat que “hem tingut molt present poder complir amb les mesures per a la Covid-19 a l’hora d’escollir tant el nou espai com la data, que enguany és a l’octubre, després d’haver parlat amb nombrosos experts del sector sanitaris”. Voltes també ha anunciat que demanaran el carnet de vacunació o una PCR per garantir la màxima seguretat sanitària. L’espai compta amb totes les mesures necessàries per “recuperar l’ambient del contacte personal”, ha afegit.

Respecte a la resiliència empresarial, ha apuntat que “hem escollit aquest títol perquè estem en una economia de trinxera, vivint una situació molt complicada on els sistemes educatius i de salut han sabut respondre molt positivament. I, per a les empreses, canviar models, parar del tot o parcialment la seva activitat ha estat una situació que les ha posat a prova. En molts casos, s’han reinventat o han desaparegut”. Així, Voltes ha insistit que “per aconseguir sortir d’aquesta situació, la innovació i la digitalització –de les quals parlem des de fa anys a les Trobades– ha estat clau”.

En el transcurs de la presentació també s’han donat a conèixer les principals novetats de la present edició, així com el programa i el llistat provisional dels ponents que protagonitzaran la propera Trobada. En aquest sentit, Voltes ha anunciat l’assistència del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. També ha recordat que en l’edició d’enguany hi tornarà a haver una aplicació per fer preguntes als ponents, xatejar i fer networking, ja que “va ser tot un èxit durant la Trobada del 2019, segons van posar de manifest els mateixos assistents”.

El medi ambient i la innovació digital, entre els temes de la Trobada

La 32a Trobada arrencarà el dijous 28 d’octubre amb Toni Nadal, entrenador i preparador físic de tenis que ha entrenat des de l’inici de la seva carrera i fins l’any 2017, a Rafa Nadal, qui donarà una conferència que porta per títol ‘Tot es pot entrenar’. La seguirà la taula rodona ‘Experiències empresarials d’èxit amb clau lleidatana’, que en aquesta edició tindrà com a protagonistes Ferran Alemany, propietari de Torrons Alemany; Josep Piqué, director general de CUNIPIC; Montse Pujol, propietària de PMP Prêt à Porter Casas, i, Andreu Pi, president del Grup ICG. La primera jornada conclourà amb la conferència ‘Lideratge i superació’, a càrrec dels pallassos Los Síndrome i, durant el sopar, hi haurà el col·loqui de Javier Faus, president del Cercle d’Economia.

El divendres 29 d’octubre, tindrà lloc la inauguració oficial de la Trobada a càrrec de Pere Aragonès, seguida per la taula d’economistes ‘Oportunitats de l’economia verda i digital’ amb Jordi Gual, catedràtic d’economia a IESE Business School, i un altre convidat encara per confirmar. La darrera taula rodona del matí girarà entorn a ‘Estratègia empresarial davant la incertesa’, amb Maite Barrera, fundadora i managing partner de Bluecap; Nando Jubany, cuiner del restaurant Can Jubany i, Mireia Trepat, CMO i Cofundadora de Freshly Cosmetics.

Al migdia, hi haurà la tertúlia ‘Economia blava. Zero emissions’ amb Gunter Pauli, fundador de la Zero Emissions Research Initiative (ZERI) i, a continuació, intervindrà el Conseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Jaume Giró. A la tarda, tindrà lloc la taula ‘La nova economia digital’ amb Marc Bigas, CEO d’Skitude Outdoor; Jaume Sanpera, CEO i president de Sateliot; Joel Balagué, CEO de Volava; Fede Sainz, CEO de Sepiia i, María Fierro, CEO de Vilynx. Per finalitzar, Xavier Marcet, president de Lead to Change, participarà en la taula ‘Liderar en temps de resiliència’, seguit de la cloenda de la 32a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, per part d’algun representant del Govern Espanyol encara per concretar.

tracking