SEGRE

ECONOMIA

La plantilla de l'escorxador Avidel de Lleida farà vaga els dies 9 i 10 de desembre

La vaga s'iniciarà ja aquest dimecres amb els treballadors del torn de nit

La protesta dels treballadors d'Avidel davant un establiment de la cadena Mercadona de Lleida.

CCOO xifra en el 100% el seguiment de la vaga a Avidel de LleidaJordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La secció d'Indústria de CCOO ha convocat una vaga a l'escorxador Avidel de Lleida, del Grup Vall Company, per als dies 9 i 10 de desembre. L'objectiu de l'aturada és exigir a l'empresa que tots els treballadors passin a ser plantilla directa de l'empresa principal del grup, Seresse (antiga Milsa), i es posi fi a la precarietat laboral de l'empresa multiserveis, amb unes condicions laborals i econòmiques inferiors a les que marca el conveni del sector.

La vaga s'iniciarà ja aquest dimecres amb els treballadors del torn de nit. Dijous es farà una assemblea dels delegats de les indústries càrnies davant l'escorxador i es farà una concentració. CCOO també denuncia que l'empresa està coaccionant els treballadors perquè no facin vaga.

L'assemblea convocada per dijous comptarà amb la participació del responsable estatal de Negociació Col·lectiva de CCOO d'Industria, Vicente Canet; del secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya, José Antonio Hernández, i el secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco.

tracking