SEGRE

Segre i BBVA us conviden al webinar 'Els baby boomers davant el repte de la jubilació'

Un webinar on s'analitzarà quin és el futur de les pensions per a la generació dels baby boomers.

Diàlegs 'Els baby boomers davant el repte de la jubilació'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grup SEGRE

i BBVA us conviden a la jornada digital DIÀLEGS 'Els baby boomers davant el repte de la jubilació'. El webinar organitzat per Grup SEGRE i BBVA, amb la col·laboració de Segre.com i LleidaTV, analitzarà quin és el futur de les pensions per a aquesta generació i a quins reptes s'enfronta el sistema, ja que suposen uns 13,3 milions de persones que es jubilaran en els pròxims anys. 

L'acte constarà d'un col·loqui amb tres ponents que són experts en el tema: la Sra. Mercedes Ayuso, catedràtica de la UB i membre del Foro de Expertos del Instituto BBVA de Pensiones; el Sr. Luís Vadillo, director del Instituto BBVA de Pensiones i la Sra. Mar Olmedo, consultora financera independent. 

El director i presentador del programa ‘Lleida Activa’ de LleidaTV, el Sr. Josep M. Sanuy, en serà el conductor i moderador de l’acte. Un webinar gratuït i obert a tothom i on per registrar-se només caldrà accedir al web www.segre.com/dialegs i omplir les dades corresponents. El webinar serà:

DIÀLEGS 'Els baby boomers davant el repte de la jubilació' Dia: dilluns, 13 de desembre Horari: a les 16.00 h Inscripcions obertes a www.segre.com/dialegs / Els usuaris que ja tinguin compte a SEGRE.com no caldrà que es registrin de nou.

tracking