SEGRE

BANCA SERVEI

Caixa Rural aposta per Lleida i obre una altra oficina a la capital del Segrià

L'entitat supera els 250 milions de volum de negoci a la província

Els treballadors de neteja donen els últims retocs a la nova oficina de Caixa Rural a Lleida.

Els treballadors de neteja donen els últims retocs a la nova oficina de Caixa Rural a Lleida.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les informacions relacionades amb les entitats financeres es repeteixen aquests dies amb balanços de tancaments de sucursals, però Caixa Rural és notícia precisament pel contrari. Aquesta cooperativa de crèdit obre demà dilluns una nova sucursal al centre de la ciutat de Lleida, on comptarà així amb dos punts d’atenció. Des de l’entitat expliquen que es tracta d’un exemple de l’aposta per la província, on té també oficines a Alfarràs, Alcarràs, Almenar, Balaguer i el Pont de Suert.

En total són 24 treballadors repartits en les set oficines, una plantilla jove, amb una mitjana d’edat de 36 anys i que es divideixen al 50 per cent entre homes i dones. La demarcació de Lleida i la seua indústria agroalimentària és important dins del pla estratègic de Caixa Rural perquè, expliquen, “tant el suport al territori com al sector agrari està en el nostre ADN”. A més a més, totes les oficines estrenen retolació i marca en català com Caixa Rural.

Aquesta és una cooperativa de crèdit i, com a tal, compta amb 5.005 socis a les comarques de Ponent i Alt Pirneu i Aran de Lleida, mentre que els clients voregen els 11.000, en concret en té 10.930 amb dades a tancament de l’any passat, amb 2.236 empreses. El volum de negoci de Caixa Rural a la província supera els 252 milions d’euros.El Grup Caixa Rural és un conjunt de trenta caixes rurals i altres entitats participades. Compta amb més d’1,5 milions de socis, 82.760 milions d’euros en actius totals i 6.395 en recursos propis.

tracking