SEGRE

Taurus entra en l'automoció amb l'adquisició d'una empresa de Barcelona

La companyia lleidatana ha comprat Nifco Products España per 11 milions d’euros

Les instal·lacions de TAG Automotive.

Taurus entra en l'automoció amb l'adquisició d'una empresa de Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia del sector del petit electrodomèstic Grup Taurus, amb seu a Oliana, ha entrat al sector de l’automoció amb l’adquisició de l’empresa Nifco Products España, subsidiària del grup japonès Nifco, per un import de prop d’11 milions d’euros. L’empresa, especialista en la industrialització i injecció de components funcionals de plàstic per al sector d’automòbil, canviarà el seu nom i passarà a dir-se Tag Automotive, ha anunciat aquest dilluns Grup Taurus en un comunicat.

L’operació de compravenda es va formalitzar el passat 29 de novembre, han concretat Europa Press fonts de la companyia lleidatana. Amb seu a Terrasa (Barcelona), on compta amb unes instal·lacions d’11.748 metres quadrats i una plantilla de 167 empleats, Tag Automotive és un referent a nivell mundial en la fabricació de components d’automoció i subministra productes a fabricants internacionals com Seat, Audi, Volkswagen, Nissan, Volvo o Grup Antolín. Segons Taurus, Tag Automotive continuarà treballant en la mateixa línia i amb la mateixa filosofia ja que mantindrà la seua estructura, la qual cosa inclou l’equip directiu i la plantilla.

PLA D’INVERSIÓ DE 5 MILIONS D’EUROS

Grup Taurus ha anunciat un pla d’inversió de 5 milions d’euros, amb l’objectiu d’assolir una facturació de 30 milions d’euros en el termini de tres anys. Aquesta operació forma part del pla d’innovació i reindustrialització de Grup Taurus a Europa, que s’enfoca en la indústria 4.0 i suposa per a la companyia de Oliana "un pas més en la diversificació de negocis referents que li aportin 'know how' per continuar consolidant la seua posició a Europa".

Grup Taurus ha avançat que en els reptes de la nova etapa de Tag Automotive destaca la fabricació de components per impulsar la indústria del vehicle elèctric en projectes tan ambiciosos "com la nova plataforma de conducció elèctrica modular desenvolupada per a la gamma ID de Grup Volkswagen que establirà el seu centre mobilitat elèctrica global a Espanya".

tracking