SEGRE

Unió de Pagesos adverteix que els ramaders van perdre més de 30 euros per porc al desembre tot i tancar l'any en positiu

Demana la dimissió de Garzón i li exigeix que rectifiqui les afirmacions sobre l'exportació de carn de "mala qualitat"

El responsable del sector porcí d'Unió de Pagesos,, Rossend Saltiveri, durant la roda de premsa a la seu del sindicat a Lleida.

Unió de Pagesos adverteix que els ramaders van perdre més de 30 euros per porc al desembre tot i tancar l'any en positiuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ls productors de porcí van obtenir durant el 2021 un benefici mitjà de 0,02 cèntims per quilo de carn però en els darrers mesos de l'any la situació ha derivat cap a un escenari negatiu, amb pèrdues de 0,33 euros/quilo durant el desembre. Des d'Unió de Pagesos es mostren preocupats pel fet que aquesta tendència continuï els pròxims mesos, i també per si la Pesta Porcina Africana (PPA) acabés entrant a l'Estat. Altrament, el sindicat considera "inadmissible" i "intolerable" que el ministre de Consum, Alberto Garzón, afirmés que s'exporta carn de "mala qualitat".

UP considera que les afirmacions del ministre poden acabar afectant a les exportacions i, per això, en demana la dimissió i exigeix a Garzón que rectifiqui les seves paraules.

tracking