SEGRE

OFERT PER CORREOS

Correos Frío: Saps com funciona el transport a temperatura controlada?

La nova solució logística de la companyia permet transportar productes farmacèutics, aliments i altres productes que requereixen una temperatura controlada durant el seu camí.

La nueva solución logística de la compañía permite transportar productos farmacéuticos, alimentos y otros productos que requieren una temperatura controlada durante su camino.

Correos Frío: Saps com funciona el transport a temperatura controlada?CORREOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Transportar productes delicats no és fàcil: requereix una cura especial i, en moltes ocasions, una temperatura controlada. Per això, Correos ha posat en marxa Correos Frío, una solució logística per als enviaments que requereixen aquest tipus de transport i empreses que busquen assegurar la cadena de fred a tota hora.

Les grans protagonistes en aquest sentit són les caixes isotèrmiques sensorizadas. Amb elles, Correos pot monitorar la temperatura, la humitat i els impactes durant el transport. Aquestes dades registrades poden ser consultades pel client a temps real.

Innovació en el transport

Aquest nou element de transport es basa en la tecnologia de la Internet de les Coses (IoT). Així, les caixes permeten la configuració de diferents rangs de temperatura per adaptar el transport a les necessitats del producte concret; més enllà dels estímuls externs o el context, la temperatura i la garantia de control són totals.

A més, els clients podran modificar el rang, mantenir-lo fins cinc dies, i rebre alertes de qualsevol variació a la cadena de fred.

Sectors beneficiats

A més del desenvolupament general, Correos Frío ha establert solucions específiques en dos segments de negoci per als quals el transport a temperatura controlada és especialment important: la farmàcia i salut, i l’alimentació.

Pensa per un moment en l’enviament de vacunes, productes farmacèutics i cosmètica; o en el transport de fruites, verdures, congelats i productes ‘gurmet’: tots poden assegurar, gràcies a aquestes noves solucions, una arribada segura a les seues destinacions.

Farmàcia i salut

Cada dia, desenes de laboratoris i distribuïdors fan arribar els seus productes a hospitals, clíniques i centres de salut. És un gran exemple de la feina de Correos Frío. Un altre, encara més concret: l’enviament, des de les farmàcies hospitalàries, de diferents medicaments i tractaments a domicili als pacients que, per una o una altra raó, no poden desplaçar-se.

Aquest cas concret, especialment delicat, va comptar amb el seu propi projecte pilot: durant tot l’any passat, Correos Frío va enllaçar la farmàcia de l’hospital madrileny Infanta Cristina amb les cases dels seus pacients. Després d’un èxit aclaparador, aquest tipus de transport està ara llest per estendre’s a altres hospitals a tot el territori peninsular.

Alimentació i ‘gurmet’

Poder cuinar i alimentar-se a base de productes frescos és un plaer possible gràcies al transport en fred. Correos Frío ofereix solucions que faciliten als majoristes, com els ubicats dins dels 24 Mercas, la distribució de productes com hortalisses, fruites, carn i peix a supermercats, col·lectivitats, hostaleria i restauració.

De la mateixa manera, el servei pot contractar-se des de comerços minoristes de proximitat i mercats, entregant els productes peribles directament a particulars. Això aplica, a més, a la creixent xarxa ‘gurmet’ i ‘e-commerce’: Correos Frío assegura el transport a temperatura controlada de productes peribles venuts per internet.

Una xarxa extensa

Correos Frío ofereix entregues urgents en qualsevol lloc de la Península, incloent Portugal i Andorra. Aquest servei s’uneix a altres, com Correos Logística, una solució integral per als enviaments d’‘e-commerce’, demostrant l’interès de la companyia pel progrés, l’ús de tecnologies innovadores i el suport al negoci dels seus clients.

tracking