SEGRE

Tres lleidatans apareixen a la llista de morosos del Govern amb 3,6 milions

Pixabay

Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La llista de morosos de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) a 31 de desembre del 2021 compta amb 51 contribuents amb deutes o sancions pendents de pagament per un import total de 88,5 milions d’euros, segons les dades fetes públiques aquest dilluns per la Generalitat.

El Govern ha donat a conèixer la relació de persones amb comptes pendents amb l’organisme tributari català, que va rebaixar d’un milió de 600.000 euros el llindar per aparèixer a la llista. A la llista apareixen tres empresaris lleidatans o amb interessos a la província amb un deute total de 3,6 milions d’euros. És el cas de Natividad Casanovas Solanes, a la qual l’Agència li reclama 1,321 milions; Maria Carmen Oliva Amorós, amb 1,54 milions; i Alberto Simó Ballesté, amb 1,150 milions.

DOCUMENT | Llistat de deutors de l'Agència Tributària de Catalunya

Els deutes i sancions tributàries es refereixen a impostos propis o cedits, l’aplicació dels quals correspon a l’Agència Tributària de Catalunya. En concret, estan relacionats amb els impostos de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, successions i donacions, patrimoni, la taxa sobre el joc i liquidacions procedents de l’Agència Catalana de l’Aigua en relació amb el cànon de l’aigua. La companyia de bingos Playbadalona encapçala la llista amb més de 10 milions, seguida per Rec Madral Companyia d’Aigües, amb 6,7 milions, i Riera de Cabanyes Companyia d’Aigües, amb 6,3 milions. Maria Carmen Ballbe Anglada i Maria del Mar Ballbe Anglada deuen més de 3,5 milions cadascuna, Ana Maria Borrell Marin en deu més de 3,3, i Montserrat Unanue Navarro, més de 3,1

tracking