SEGRE

Lleida, la província on resulta més fàcil trobar una gasolinera barata

BonÀrea és la cadena amb els preus més baixos de l’Estat

Una de les estacions de servei de BonÀrea.

Una de les estacions de servei de BonÀrea.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb un els preus dels carburants en rècords històrics, estalviar en el proveïment és vital, especialment ara, coincidint amb l’inici de les vacances d’estiu. Amb aquesta finalitat, l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha publicat els resultats d’un estudi de preus de gasolina i dièsel de més de 10.000 estacions de servei.

L’informe, publicat a la revista 'Compra Maestra' de juliol, revela que la cadena lleidatana BonÀrea és la més barata en gasoil A i gasolina 95, amb supermercats i estacions de servei a Catalunya i zones limítrofes d’Aragó. En aquest sentit, Lleida, juntament amb Terol, és la província on més fàcil resulta trobar una gasolinera barata.

A BonÀrea li segueixen la cadena de gasolineres automàtiques Plenoil, GM Oil (lligada als cash GM) i Campsa Express, la variant low cost de Campsa. Petroprix iguala a les anteriors, però només en dièsel. Per l’altre extrem i per al cas del gasoil, les més cares són Repsol, BP, Petronor, Petrocat i Valcarce. Els seus preus són almenys un 8% més grans de mitjana que les més barates, el que suposa un sobrecost de fins 0,18 euros/litre. També Petrocat i Valcarce són les més cares per a gasolina 95, amb una diferència que suposa fins 0,20 euros/litre.

tracking