SEGRE

El 48% dels joves treballadors diuen que estalvien la meitat o més del seu salari

els que confessen no estalviar res del seu salari o de la seua paga se situen al voltant del 6-7%.

El 48% dels treballadors joves diu que estalvia la meitat o més del seu salari, segons Funcas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 48% dels joves que treballen diuen que estalvien la meitat o més del seu salari, mentre que el percentatge que manifesta estalviar almenys la meitat de la seua paga és del 42 per cent i els que confessen no estalviar res del salari o de la paga se situen al voltant del 6- 7%. Segons es desprèn de l’Enquesta d’Educació Financera Funcas 2022, publicada ahir amb motiu del Dia de l’Educació Financera, els joves espanyols es consideren en més gran mesura “estalviadors” que “estudiosos”, “ordenats”, fins i tot que “extravertits”. Quan als entrevistats se’ls demana que, utilitzant una escala de 0 (gens) a 10 (molt), valorin en quina mesura l’adjectiu “estalviador” defineix el seu caràcter, la mitjana de les seues respostes se situa en 7,1.

Aquesta xifra és més alta que les que llancen les respostes a les preguntes referides a adjectius com “ordenat/a” (6,8), “estudiós/ a” (6,7), “extravertit/a” (5,7) o “capritxós/a” (4,8).

Educació financera

El governador del Banc d’Espanya, Pablo Hernández de Cos, va fer una crida a la col·laboració entre els diferents actors que vetllen per l’educació financera i la ciberseguretat i va demanar avaluar l’impacte de les mesures per promoure-la.

tracking