SEGRE

ECONOMIA

El president de Mercadona nega ser un "capitalista despietat"

Juan Roig surt al pas de les crítiques de Belarra: "els empresaris som els que creguem riquesa", assegura

El president de Mercadona nega ser un

El president de Mercadona nega ser un "capitalista despietat"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Mercadona, Juan Roig, ha defensat aquest dimarts que els empresaris són els que generen "riquesa i benestar i si després, als que els toca gestionar-la ho saben fer, hi ha riquesa per a tothom i si, no enfrontament". Roig ha fet aquestes manifestacions durant la seua intervenció en el Fórum Europa Tribuna Mediterrània després de les manifestacions de la ministra de Drets Socials i secretària general de Podemos, Ione Belarra, que va qualificar l’empresari valencià de "capitalista despietat".

El president de Mercadona ha eludit fer declaracions als periodistes abans i després de l’acte, en el qual ha presentat la conferència del president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda. Sobre les declaracions de la ministra, Boluda ha assenyalat en el torn de preguntes que li semblen "molt malament" les crítiques de Belarra a Roig i als empresaris, "perquè com a empresaris o som tots capitalistes despietats o no ho és ningú". "Davant de la pujada del preu de la gasolina, llavors què hem de fer, penjar el president de Repsol?," s’ha preguntat.

Segons el parer de Boluda, "és una barbaritat enfrontar-se amb els empresaris que l’únic que volen és reactivar la seua empresa com millor poden" i ha recordat que "no és cap monopoli, i si no et convé comprar en un lloc, compres al costat".

tracking