HOQUEI SOBRE PATINS

El Llista s’estavella contra el Lloret

Els lleidatans cauen davant d’un defensiu rival després de fallar dos penals i dos faltes directes

El Llista s'estavella contra el Lloret

El Llista s'estavella contra el Lloretamado forrolla

El Lleida Llista ha encaixat aquest migdia una derrota inesperada i un tant immerescuda davant d’un Lloret que es va dedicar a defensar i a contraatacar, un guió que li va sortir a cor què vols (1-3). Els llistats van dominar, en ocasions fins van aclaparar, i van gaudir d’infinitat d’oportunitats, entre elles dos faltes directes i dos penals, a més de dos boles al pal, però només van poder marcar quan el partit ja estava liquidat i gairebé per fortuna, després de desviar Bruno Di Benedetto un tret d’Andreu Tomàs que abans d’entrar a la porteria va donar al pal. Els gironins, en canvi, van rendibilitzar al màxim les seues poques arribades per sumar tres punts valuosos que li permeten sortir de la zona de descans. Per als llistats, la derrota, la segona a casa en els últims tres partits en l’Onze de Setembre, frena les aspiracions de lluitar per la quarta posició que ostenta el Noia.

Albert Folguera no el va sorprendre per a res la derrota d’ahir. “Ja vaig avisar que el tipus de joc del Lloret mai no se’ns ha donat massa bé, perquè és un equip que especula molt. El fet que s’hagi posat per davant encara l’ha complicat més, perquè ells amb el marcador a favor juguen molt bé. A més, encaixar el segon gol en l’últim segon de la primera part, un gol que no haguéssim hagut d’encaixar, almenys de la manera que ha arribat, ha estat un llast”, va comentar.