SEGRE

Obre a Lleida un bar especialitzat en entrepans perquè es considera 'entrepaneur'

Obre a Lleida un bar especialitzat en entrepans perquè es considera 'entrepaneur'

Obre a Lleida un bar especialitzat en entrepans perquè es considera 'entrepaneur'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Carles Pans Company acaba de muntar el primer restaurant especialitzat en entrepans de les comarques de Lleida perquè, tal com ha assegurat a El Noguerola, es considera un entrepaneur. Segon el mateix Carles, "entrepaneur és un mot que prové del francès i que significa mestre dels entrepans, pel que, després de llegir-me els llibres Frases en tazas de Mr Wonderful, Automotivación for dummies i Tu puedes con todo aun con lo tuyo, vaig llençar-me a obrir el primer bar especialitzat en entrepans després d'una primera ronda d'inversió de 350.000€ a tornar en sis mesos. Una primera mesura serà retolar tot el bar amb tipografia Comic Sans, "la tipografia dels guanyadors", ha assegurat Pans.

La novetat no ha passat per alt als ciutadans de la capital lleidatana, que s'han bolcat amb la iniciativa i s'han registrat en massa al seu Facebook, que ja compta amb 37 seguidors. 

Sobre la carta d'entrepans, el promotor només ha explicat que hi haurà carta tradicional, amb entrepans del tipus pernil o formatge i una carta molt més experimental, com pernil dolç amb formatge o sobrassada. "Volem ser el Bulli dels entrepans" ha conclòs el nou empresari.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking