SEGRE

Una setmana acampats per veure al Pau de Ponts

Dos joves de Balaguer fa una setmana que fan cua per veure el cantautor de Ponts, que actuarà aquest cap de setmana al Palau.

Una setmana acampats pel Pau de Ponts

Una setmana acampats pel Pau de Ponts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si fa unes setmanes vam saber que desenes de joves havien acampat a Barcelona pel concert de Justin Bieber, cantant que té arrels lleidatanes segons va informar El Noguerola, Lleida no serà menys pel seu ídol, Lo Pau de Ponts.

I es que ni el fred ni les pluges dels darrers dies han impedit a dos joves de Balaguer de 18 i 19 anys, el Jordi H.C. i la Fabiana B.B., respectivament, plantar-se amb la seua tenda davant de les portes del pavelló municipal del Palau d'Anglesola. El motiu és, ni més ni menys, fer cua pel recital que Lo Pau de Ponts, l'heroi cantautor d’aquesta localitat de la Noguera, el Júlio Iglesias del sud d'Europa, el crooner del segle XXI, oferirà en aquesta localitat el proper diumenge 11 de desembre en motiu del dinar de Nadal de la Penya Barcelonista del Palau

“No ens ho volíem perdre i sabíem que d’altra gent començaria a instal·lar-se aquí per poder ser els primers” comenta el Jordi mentre revisa el telèfon mòbil. “M’acaben d’enviar un Whats tres persones que baixen de la Seu d’Urgell per fer el mateix que nosaltres”. Pel menjar asseguren que els seus pares els porten bosses de menjar calent cada dos dies i que el que més els preocupa és la boira, que els impedeix poder carregar els telèfons mòbils mitjançant un carregador solar: “No vam caure en la boira i anem al límit de bateria, és supervivència pura” afegeix Fabiana. Tampoc s’han deixat la feina de classe, que van realitzant “com podem, perquè no tenim gaires recursos ni accés a la Wikipèdia, que és d’on sempre traiem tota la informació”. Durant aquests dies alguns veïns de la població els han portat mantes i una mica de menjar.

Podrien ser desallotjats Segons ha pogut saber El Noguerola, els joves temen ser desallotjats per la força perquè haurien acampat de forma il·legal.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking