SEGRE

Un milió de lleidatans es concentraran a Ricard Viñes per bufar tots alhora i escampar la boira

Simulació de l'efecte de la trobada a Lleida del proper dimecres

Un milió de lleidatans es concentraran a Ricard Viñes per bufar tots alhora i escampar la boira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ho acabem de saber. Aquest dimecres vinent un milió de lleidatans es reuniran a la plaça Ricard Viñes de Lleida per bufar tots a la vegada i poder escampar la boira. El motiu, segons els organitzadors, és acabar amb la ratxa de 28 dies seguits amb boira i sense veure el sol. Els mateixos organitzadors asseguren que es van fixar en una trobada de ciutadans xinesos a Pekín que, l'any 2002, van moure el món tres centímetres quan van saltar tots a la vegada. "Volem fer el mateix a Lleida i que escampi d'una vegada. I començarem per un símbol de casa nostra, Ricard Viñes, que tothom sap que va ser un excel·lent davanter" ha comentat Boi Raspesa, organitzador de la trobada. "Si funciona, desplaçarem el milió d'assistents a Mollerussa, Tàrrega i així fins que tots els pobles i ciutats de Ponent vegin el sol" ha conclòs Raspesa.

Després està prevista una festa Holi amb roba d'estiu i els organitzadors repartiran ulleres de sol per evitar les probables cremades oculars després de 28 dies sense sol.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking