SEGRE

Troben una SEGA Master System del s. XIII a l'antic barri jueu de Lleida

Imatge de l'excavació en el moment que es troba la SEGA Master System original del del s. XIII

Imatge de l'excavació en el moment que es troba la SEGA Master System original del del s. XIII

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Excavacions en paral·lel a l'antic barri jueu medieval de Lleida, conegut com la Cuirassa, ha tret a la llum un element insòlit, en especial una SEGA Master System del s. XIII en "molt bon estat de conservació". Experts que porten la investigació han assegurat al Noguerola que estan en període de proves per veure si funciona i, en cas que fos així, fer unes partides al joc instal·lat internament a la consola de SEGA.

Àlex Quit, cap de l'excavació paral·lela, ha assegurat al Noguerola que "ja hem trobat per Internet un parell de mandos per fer les proves reals", a l'hora que assegura que es tracta d'un fet únic al món perquè "és una Master System original, una consola que, pel que coneixem d'antics manuscrits, era molt millor que la SEGA Megadrive, com sap tothom". Prop de la consola també s'ha trobat el que sembla un cartutx original del joc Sonic, pel que ara les excavacions en paral·lel se centren en trobar la col·lecció sencera, de la que Quit creu que tindria "un valor incalculable en mercats especialitzats com Wallapop".

Seguirem informant.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking