SEGRE

Un segell de qualitat i una garantia per al client

Reforça la confiança en el mediador saber que el recolza una institució que vetlla per la professió

Javier Barberá, president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Lleida.

Javier Barberá, president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les lliçons que he après al llarg dels meus més de trenta anys de carrera professional és que cap empresa veritablement important, més enllà de la dimensió, es pot desenvolupar en plenitud romanent en solitud. El món de l’assegurança és cooperatiu i no pot deixar de serho, encara que particularment així ho desitgés cada mediador.

Com a professionals, sentir el suport que ofereix formar part d’una entitat amb experiència aporta un reforç innegable a l’activitat diària. Vivim un moment apassionant per fer la nostra feina i per formar part d’un Col·legi, que no només és un centre d’excel·lent ensenyament, sinó un lloc d’assessorament, intercanvi de punts de vista sobre temes que necessiten altres opinions o, simplement on estrènyer relacions personals i professionals.

Jo no crec gaire en la necessitat de fer proselitisme entre els agents i els corredors d’assegurances perquè formin part d’un Col·legi. Crec molt més que el col·legi es converteixi en el punt de trobada de tota la professió de Lleida. Com a mediador al capdavant del teu propi negoci és habitual tenir molts dubtes en el camí laboral, per això, integrar-se en un col·legi especialitzat aporta un acompanyament positiu al qual és difícil posar un valor econòmic concret, però en qualsevol cas molt superior a la petita quota anual que abona cada col·legiat.

El Col·legi de Lleida és una forma de xarxa de negocis local que està regulada per llei i té unes funcions de representativitat de la professió inpendentment de si és agent o corredor. Aquesta exigència és un segell de qualitat que obliga el professional col·legiat i, alhora, suposa una garantia addicional per al client que reforça la seva confiança en el mediador en saber que està recolzat per una institució que vetlla pel bon exercici de la professió.

Serveis Col·legials

Els 132 col·legiats censats gaudeixen d’assessoria en tot el relacionat amb l’àmbit laboral, fiscal, comptable, mercantil o jurídic. Presten també suport per dur a terme consultes i tràmits davant l’administració com l’obtenció d’autoritzacions administratives, i tot un seguit de serveis com la borsa de treball, certificació de correus electrònics, llibre de registre o atenció al client.

A través de la Comissió d’Arbitratge, l’entitat intervé per resoldre de manera amistosa les divergències que puguin sorgir entre mediadors i asseguradores. Igualment, els col·legiats compten amb unes prestacions que els ajuden en el seu dia a dia, com poden ser models de llibres registre, perit de part, tant d’autos com de diversos, disposició de la sala d’actes del col·legi per al seu ús totalment equipada per impartir cursos totalment en línia, subscripcions a revistes del sector i altres i diversos protocols signats per ajudar en la tasca diària del col·legiat.

Capítol a part mereix el tema formatiu. El col·legi lleidatà posa a disposició dels seus membres unes s amb suport e-learning, així com tramita certificats de formació inicial dels cursos nivell 1, 2 i 3.

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Lleida.

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Lleida.

tracking