SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La sisena edició de la Milla de Balaguer, amb un cartell d’excepció

La sisena edició de la Milla Urbana de Balaguer es disputarà el 24.

La sisena edició de la Milla Urbana de Balaguer es disputarà el 24.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició de la Milla Urbana Ciutat de Balaguer, que es disputarà el dia 24, comptarà amb la participació d’un cartell d’atletes destacats, en una prova de 1.609 metres dins del passeig de l’estació de la capital de la Noguera.

Hi han confirmat la seua participació el campió del món màster de l’especialitat, José Luis Blanco; una de les millors promeses de la província, Roger Sans; un dels atletes amb més victòries aquesta temporada, Josep Ramon Sanahuja; i l’especialista en 3.000 obstacles Achraf Boufra, i està pendent de confirmar-se la presència de l’atleta del FC Barcelona Aleix Porras.

La prova arrancarà a les 18.20, malgrat que abans, a les 17.00, es disputaran les proves infantils. La Milla Urbana de Balaguer, un clàssic del calendari, la van recuperar l’any 2011 dos atletes de la ciutat, Jordi Cerezuela i Josep Maria Marquès. Durant les últimes edicions, la prova ha comptat amb la victòria dels atletes de Rafa Melero, l’olímpic José Luis Blanco i Antoni Carulla, representant del Runner’s Balaguer.

tracking