SEGRE
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Objectiu ambiciós en un camp difícil. El Lleida visita avui l’Ebro (12.00) amb la necessitat d’aconseguir la primera victòria de la temporada, després que en les tres jornades disputades fins ara només hagi sumat dos punts, fruit del mateix nombre d’empats, encara que continua tenint dos partits per disputar (Atlètic Llevant i l’Hospitalet). No serà gens facil, ja que el conjunt saragossà s’ha convertit en un dels equips revelació d’aquesta arrancada de temporada. Es manté invicte, amb tres victòries i dos empats en les cinc jornades jugades i ocupa posicions de play-off, amb opcions de recuperar el liderat que ja ha ostentat.

El Lleida, que ha empatat amb el Prat i l’Espanyol B i va perdre amb el Badalona, no pot permetre’s que la distància amb les posicions de dalt continuï creixent. Necessita aconseguir victòries que li permetin escalar posicions i davant de l’Ebro, un equip de la zona alta, seria una bona manera de demostrar que en aquest exercici també s’ha de comptar amb els de Gustavo Siviero.

Amb dos partits menys i sense victòries, l’equip de Siviero necessita escalar posicions aviat

L’equip, que surt avui mateix cap a Saragossa, afronta el partit amb les baixes per lesió de Toño Vázquez i Arnau Tobella. Amb un joc en fase de millora i una plantilla atapeïda de novetats que han d’anar conjuntant, l’equip necessita una victòria per poder ratificar aquesta línia creixent que, de moment, no s’ha reflectit en els marcadors, també amb una mica de mala sort.

Els de Gustavo Siviero tindran davant un equip ple de moral. L’Ebro, que no partia entre els favorits, està tenint un inici de Lliga pletòric. Es manté invicte després de la disputa de les cinc primeres jornades i ha aconseguit victòries de mèrit, com les que va firmar davant de Llagostera i Sabadell, dos dels equips que tenen per objectiu l’ascens.

Compta a les seues files amb l’exjugador blau Jonathan Álvarez Chupe, que s’enfrontarà al seu exequip, en el qual va militar dos temporades (2013-2014 i 2014-2015). També té el màxim golejador del grup, el davanter Gabarre, que ja ha anotat quatre gols, i té futbolistes de qualitat, com l’exjugador del Saragossa Kevin Lacruz, que va arribar a debutar a Primera divisió la temporada 2010-2011. És també un equip que anota amb facilitat. Només els filials del València i del Barcelona han aconseguit més gols.

És la primera vegada que tots dos equips s’enfronten. Els aragonesos compleixen la seua segona temporada a Segona divisió B, encara que en la passada campanya estaven integrats a un altre grup

Pel que fa al possible onze inicial del Lleida Esportiu, seria el format per Campos a la porteria; amb Òscar Rubio, Turu Flores (que debutaria en partit de Lliga), Noel, Quintillà; Valiente, Miki Muñoz; Fran Moreno, Cristian Fernández, Doncel i, en punta, Guillem Martí.

tracking