EL MILLOREL PITJOR

L’Alpicat es queda sense premi

L’Alpicat va portar el pes del partit a la segona meitat, però no en va tenir prou per sumar un punt a Castelldefels.

L’Alpicat va merèixer millor sort en la visita al Vista Alegre, però va caure derrotat per 2-0 en la que ha estat la segona derrota de la temporada com a visitant. Els jugadors de Martí Alavedra no van estar fins en el primer temps, en el qual es van veure superats pels jugadors barcelonins. Encara que van reaccionar a la segona meitat, en què van merèixer l’empat, van sucumbir davant una eficàcia local superior i el Vista Alegre va sentenciar el matx al temps afegit. La primera mitja hora va ser de clar domini local. L’Alpicat tenia problemes fins i tot per sortir de la seua parcel·la de camp i ja als tres minuts el Vista Alegre va tenir la primera ocasió, amb una rematada d’Álex Cano que Pampliega va rebutjar a córner.

Toje va respondre amb una rematada tímida, abans que Crisos evités el primer gol aturant amb solvència una rematada de falta de Gilberto. Álex Cano, un malson per a la defensa lleidatana, va disparar creuat i la pilota va sortir vorejant el pal. L’Alpicat ho passava malament, el gol es veia venir i finalment va arribar al minut 30. Una jugada entre Lara i Stepan, va acabar en una centrada que Jarabo va tocar de cap i Sani va rematar l’1-0. Abans del descans, Aitor va disposar de l’ocasió més clara per part de l’Alpicat. El guió va canviar a la segona meitat. L’Alpicat va sortir amb més energia i, després d’un primer intent del local Stepan, que va salvar Crisos, els lleidatans van anar a buscar el partit. Van aconseguir el domini i Romero va disposar en el minut 50 de la primera ocasió, amb una rematada que es va estavellar al pal i que va salvar Tomás in extremis quan ja es cantava el gol. Els d’Alavedra havien avançat línies i els va permetre arribar amb més freqüència a l’àrea local. Amorós també va comptar amb una bona ocasió al rematar una falta que havia llançat Toje (62’). L’Alpicat va poder empatar en diverses accions a pilota aturada i Kelly en va tenir una altra de bona (80’) que va aturar el porter local. Als últims minuts l’Alpicat va reclamar penal en unes mans dins de l’àrea que van semblar molt clares. Però el que va marcar al final va ser el Vista Alegre. Sani va cedir a Álvaro, ja en el temps afegit, perquè tanqués el marcador amb el 2-0, que suposava un excessiu càstig per als lleidatans.

“Un empat hauria estat el més just”El tècnic de l’Alpicat, Martí Alavedra, va considerar al final del matx que el seu equip hauria merescut almenys un punt. “Hi ha hagut una part per a cada equip. Ells han estat millor en la primera meitat i el gol de Sani els ha fet justícia, perquè han tingut moltes ocasions i han estat superiors, però a la segona part les coses han canviat i nosaltres hem jugat com ho hem anat fent aquesta temporada. Els hem dominat i hem generat prou ocasions com per igualar. Crec que l’empat hauria estat el més just.” Així mateix, va afegir que “hem fet un pal en una rematada d’Iván i l’àrbitre no ha assenyalat unes mans clares en l’àrea”.