Els jugadors del Llista celebren la important victòria aconseguida davant del Vic.

L’ICG Software va començar ahir l’OK Lliga de la millor manera possible i va aconseguir una victòria (2-1) davant un dels millors equips de la competició, el Vic. Va ser un duel intens, vibrant i amb emoció fins al final, ja que el porter lleidatà, Lluís Tomàs, va aturar dos penals al darrer minut, assenyalats amb molt de rigor pels col·legiats.

Si l’objectiu d’aquesta temporada no només és no patir per aconseguir la permanència, sinó ficar-se en la lluita per disputar la Copa del Rei, jugant amb la intensitat amb la qual ho va fer ahir l’equip, serà possible. A la solvència, experiència i qualitat de jugadors com Andreu Tomàs, Carlos Trilla, Joan Cañellas, Lluís Rodero i Lluís Tomàs, s’afegeix l’experiència de Borja López i la qualitat de l’argentí Darío Giménez, que ahir ja va donar mostres del que pot arribar a oferir.

Llista i Vic van oferir un xoc intens, amb ocasions en les dos porteries i moments brillants. El Llista era capaç de mantenir el tipus davant d’un dels equips capdavanters. Ho va demostrar el Vic amb el 0-1, aconseguit per Romà Bancells amb una forta rematada als sis minuts. Però el Llista es va comportar com un dels grans, va buscar l’empat i va començar a fer patir un Vic que topava una vegada i una altra amb els pals i amb l’enorme actuació de Lluís Tomàs.

Borja López va marcar un golàs per signar l’1-1 al minut 17 i, tot just començar la segona part, Andreu Tomàs, fidel a la seua cita amb el gol, va anotar el 2-1 (26’). Quedava al davant una segona part jugada a tot ritme. A l’últim minut Lluís Tomàs es va erigir en heroi i va parar dos penals a Ordeig, a falta de 60 segons i a Rodríguez quan en faltava un. Un final apoteòsic amb una dolça victòria.

Albert Folguera: “Hem de jugar sempre amb aquesta intensitat”El tècnic de l’ICG Software, Albert Folguera, es mostrava satisfet del matx del seu equip i considerava lògic el sofriment fins a l’últim segon. “Si no patim amb el Vic! Costa molt trencar partits davant de rivals com aquest. Per un moment m’ha semblat el matx de l’any passat, en el qual van acabar remuntant-nos. Però encara que haguéssim fet el 3-1 també hauríem patit.” Va destacar igualment que “hem de jugar sempre amb aquesta intensitat” i va considerar lògiques algunes llacunes durant l’encontre. “Hem de quedar-nos amb el que tenim, que és molt, i no amb el que ens falta.”El tècnic de l’ICG Software, Albert Folguera, es mostrava satisfet del matx del seu equip i considerava lògic el sofriment fins a l’últim segon. “Si no patim amb el Vic! Costa molt trencar partits davant de rivals com aquest. Per un moment m’ha semblat el matx de l’any passat, en el qual van acabar remuntant-nos. Però encara que haguéssim fet el 3-1 també hauríem patit.” Va destacar igualment que “hem de jugar sempre amb aquesta intensitat” i va considerar lògiques algunes llacunes durant l’encontre. “Hem de quedar-nos amb el que tenim, que és molt, i no amb el que ens falta.”