FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Un quart d’hora fatídic

Una jugadora de l’Europa porta la pilota.

L’AEM va perdre ahir (2-4) davant de l’Europa el segon partit de la temporada. Les lleidatanes no van jugar un mal partit i van ser capaces de crear ocasions de gol, però els quatre gols que van encaixar en un quart d’hora fatídic van resultar una llosa massa pesada.

La primera meitat del duel va estar marcada per la igualtat i pràcticament no hi va haver cap ocasió. Tanmateix, un gol d’Ainhoa (1-0) a l’inici de la segona meitat va canviar la tònica i va fer embogir el partit, que va passar a ser d’anada i tornada.

Precisament una lleidatana, Andrea, va empatar el duel al contraatac. Aquest gol va fer mal a l’AEM, que va perdre definitivament el control. Clara vap capgirar el resultat amb l’1-2, però a continuació Pixu va definir a la perfecció una jugada molt ràpida per igualar de nou l’electrònic. No obstant, un greu error defensiu de les blaves el va tornar a aprofitar Andrea per fer doblet i marcar el 2-3. Amb l’AEM provant d’avançar línies, les barcelonines van fer el quart. Tot plegat, els sis gols, en un quart d’hora. Les lleidatanes ho van intentar fins al final i fins i tot van reclamar un gol fantasma, però el marcador ja no es va moure més.