SEGRE

PÀDEL COMPETICIÓ

La lleidatana Laia Bonilla, campiona d'Espanya amb la selecció catalana

Laia Bonilla, amb el trofeu a les mans, posa al costat de la resta de les integrants de la selecció catalana.

Laia Bonilla, amb el trofeu a les mans, posa al costat de la resta de les integrants de la selecció catalana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jugadora lleidatana Laia Bonilla, del Pàdel Indoor Lleida, s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Menors formant part de la de Catalunya. Bonilla aconsegueix aquest títol per segon any consecutiu, encara que en aquesta ocasió ho ha fet com a júnior, mentre que l’any passat ho va fer com a cadet.

La competició es va celebrar durant el cap de setmana passat a Bilbao i la jugadora lleidatana era una de les tres júniors de l’equip, juntament amb Paula Manchón i Nicole Traviesa. Cada selecció la integraven tres jugadores júniors, tres cadets i tres infantils. En el primer aparellament, Catalunya es va imposar per 2-1 a Extremadura, amb la qual cosa va aconseguir el pas a les semifinals.

Dissabte, la selecció de Catalunya es va guanyar el pas a la final al superar, també per 2-1, la selecció de Castella i Lleó, mentre que el títol el va revalidar al superar pel mateix resultat Andalusia. És el segon títol consecutiu per a la selecció catalana femenina i en tots dos hi ha estat Laia Bonilla, de 17 anys, una de les jugadores amb més futur del pàdel català. Pel que fa a la competició masculina, el títol va correspondre a l’equip d’Andalusia, que va derrotar el del País Valencià.

A banda dels dos títols de campiona d’Espanya amb Catalunya, Laia Bonilla ja suma tres títols de campiona de Catalunya de Menors i el proper mes d’octubre competirà per primera vegada en el Campionat de Catalunya Absolut, a pesar que aquest és el seu primer any com a jugadora júnior, categoria en la qual encara li quedarà un any més.

Bonilla competirà aquest cap de setmana a casa, ja que Lleida acull una de les proves del Circuit Català de Menors, competició que el cap de setmana següent se celebrarà a la ciutat de Tarragona. La lleidatana debutarà l’últim cap de setmana d’octubre al World Padel Tour, a Saragossa, la qual cosa suposarà la seua estrena en el circuit professional.

tracking