SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi i Umtiti es queden a casa i viatja Aleix Vidal

Els jugadors es van fer ahir la fotografia oficial amb els trofeus guanyats l’any passat.

Els jugadors es van fer ahir la fotografia oficial amb els trofeus guanyats l’any passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique Martínez s’emporta tots els jugadors disponibles a Alemanya per a la disputa, demà, de la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, davant del Borussia Mönchengladbach. Les úniques absències en l’expedició són els lesionats Leo Messi i Samuel Umtiti, mentre que la gran novetat és la tornada a la llista de convocats d’Aleix Vidal, absent en els quatre últims partits.

Per a aquest partit, Luis Enrique no podrà comptar de nou ni amb el davanter argentí ni amb el central francès, únics lesionats de la plantilla, i s’emporta la resta, vint jugadors, de forma que haurà de fer demà dos descarts. Els blaugranes es van exercitar ahir al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, després d’un dia de descans.

La firma immobiliària ha acceptat una quitança important que permetrà al club més tresoreria

En l’entrenament van participar tots els disponibles del primer equip més Marlon, Kaptoum, Ignacio Abeledo i Gumbau, del Barça B. L’equip viatjarà avui a Alemanya, on durà a terme l’últim entrenament i les rodes de premsa prèvies al partit.

El partit serà especial per a l’alemany Marc-André ter Stegen, ja que el Borussia

Mönchengladbach

va ser el seu equip des dels 4 anys i fins que va fitxar pel Barça, gairebé 20 anys. Aquesta és la primera vegada que Ter Stegen visita el seu antic equip. “Tinc moltes ganes de tornar, perquè el Borussia és el meu antic amor, un club que sempre portaré al cor”, va dir el porter.

madrid

El Madrid visita avui el Borussia Dortmund (20.45 h, Antena 3) en la segona jornada de la Lliga de Campions enmig del divorci entre el tècnic blanc, Zinedine Zidane, i l’estrella de l’equip, Cristiano Ronaldo. El portuguès no perdona al francès que el substituís dissabte passat a Las Palmas. Segons es va revelar ahir, després de ser substituït Cristiano va etzibar al delegat, Javier García Coll: “Per què a mi? Per què? Foda-se. Jo ho faig tot per fer el 2-1 i a prendre per cul.” Ja a la banqueta, va continuar mostrant el seu enuig: “Vint minuts, vint minuts”, en referència al que encara quedava de partit quan va ser substituït, i va afegir “sa puta mare”, suposadament amb referència a Zidane.

El tècnic va provar ahir de treure-li importància: “Tot normal. L’enuig no és només de Cristiano, tots els jugadors quan surten estan enfadats. He pres la decisió per al bé del jugador. Que es parli més d’això que del partit de Dortmund o de Las Palmas... Cal conviure amb això. Jo no sóc tonto i ell és intel·ligent. Estem per al mateix”, va afegir.

D’altra banda, el Sevilla rep avui l’Olympique de Lió al

Sánchez-Pizjuán

(20.45 h, beIN Sports) després d’empatar davant de la Juve en la primera jornada.

tracking