SEGRE
alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Camp d’Esports viurà avui una doble estrena. Després que el Lleida hagi disputat ja quatre partits de Lliga, per fi podrà jugar com a local al Camp d’Esports. Serà també l’estrena de la nova gespa, que es va acabar de col·locar la matinada de dissabte a diumenge i que llueix imponent per rebre l’Hospitalet (20.30) en el primer dels partits que l’equip té pendents, precisament com a conseqüència de les obres que s’han portat a terme durant aproximadament un mes. Els operaris de RoyalVerd encara hauran de donar avui els últims retocs a la instal·lació, que tindrà una prova de foc amb dos partits en quatre dies, ja que el Lleida tornarà a jugar diumenge, en aquest cas davant de l’At. Saguntí.

El Lleida arriba a aquesta estrena a casa amb la imperiosa necessitat de guanyar. En els quatre partits jugats fins ara, només un com a local (a Mollerussa), únicament ha sumat dos punts i ocupa provisionalment posicions de descens. “Per fi tenim ja el camp i volem estrenar-lo oferint la primera victòria als aficionats”, explicava ahir el tècnic, Gustavo Siviero, que té les baixes per lesió d’Òscar Rubio, Toño Vázquez i Arnau.

Siviero continuava molest per la derrota de diumenge. “Estic enfadat per la situació, no amb l’equip. Encaixo molt malament les derrotes i més si són així. Si el rival et supera... això és futbol, però en aquest cas va ser per concessions nostres amb què vam tornar a ficar el rival en el partit”, va lamentar. I va defensar que “si hagués de tornar a jugar aquest partit el plantejaria igual, perquè també vam fer moltes coses bé”.

Va reconèixer que l’Hospitalet és “un equip que competeix bé, que és dinàmic i té gent veloç a dalt, per la qual cosa són un desafiament per a nosaltres”, encara que va admetre que, després d’aquest inici de Lliga, “el nostre gran desafiament som nosaltres mateixos”.

L’entrenador argentí va dir que “els aficionats estan amb ganes de tenir futbol a casa”. “Veurem la gent que ve a aquest partit, és entre setmana i l’horari coincideix amb altres partits a la televisió, però que no tinguin dubtes que nosaltres ens esforçarem dia a dia amb l’objectiu que l’afició cregui en l’equip i confiï en nosaltres”, va dir l’entrenador. Va explicar també que “necessitem guanyar i això ajudarà que hi hagi més gent que s’acabi de convèncer per venir a l’estadi a mostrar-nos el seu suport”.

Siviero: “A l’afició, primer cal oferir-li alguna cosa, i això és el que intentarem” Gustavo Siviero va demanar el suport de l’afició en l’estrena de l’equip al Camp d’Esports, encara que va admetre que el primer pas l’ha de fer l’equip. “A la gent, primer has d’oferir-li alguna cosa, i això és el que intentarem.”

La col·locació de les porteries i el marcatge de les línies del terreny de joc van ser dos dels treballs d’ahir al Camp d’Esports.

La col·locació de les porteries i el marcatge de les línies del terreny de joc van ser dos dels treballs d’ahir al Camp d’Esports.

tracking