SEGRE

FUTBOL BASE

L'Atlètic Segre guanya a l'AEM la Copa Lleida Atlas Energía

L’At. Segre va posar al final del partit amb el trofeu acabat de conquerir.

L’At. Segre va posar al final del partit amb el trofeu acabat de conquerir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’At. Segre es va proclamar ahir campió de la Copa Lleida Atlas Energía, de categoria infantil, al superar a la final per 0-3 l’AEM. El partit, que posava el punt final a aquesta competició en la qual han pres part vuit equips, es va disputar al Complex Esportiu del Segrià, a Torrefarrera.

At. Segre i AEM van arribar a la final després d’eliminar en la primera ronda, jugada a doble partit, el Fif Lleida i Escola F. de Cervera, respectivament, mentre que en les semifinals, ja a partit únic, van superar Bordeta i Lleida Esportiu.

En el partit d’ahir, els dos equips van protagonitzar una primera part entretinguda i molt igualada, encara que al descans l’At. Segre ja tenia un mínim avantatge (0-1). L’equip de Cappont va acabar imposant a la segona meitat la seua millor condició física i, encara que l’AEM va aguantar molt bé i va tenir alguna bona ocasió per marcar, va acabar superat per 0-3, amb la qual cosa el títol se n’anava a les vitrines de l’At. Segre. En l’entrega de trofeus, a més de representants d’Atlas Energía, va ser-hi el vicepresident de l’FCF, Jordi Terés.

tracking