SEGRE
Modric, Kroos i Ramos es lamenten al finalitzar el partit per l’empat a última hora del Dortmund.

Modric, Kroos i Ramos es lamenten al finalitzar el partit per l’empat a última hora del Dortmund.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va tornar a encaixar un gol al final i segueix sense guanyar a Dortmund contra el Borussia, on va aconseguir un esforçat empat a dos en la segona jornada de la Lliga de Campions. El conjunt de Zinedine Zidane va sumar el tercer empat seguit entre Lliga i Champions davant dels tres equips grocs: Vila-real, Las Palmas i Dortmund. Com a Gran Canària en la passada jornada de lliga, va deixar escapar el triomf al final.

Va patir per moments l’equip madridista, però en d’altres també va semblar que recobrava el gen de campió. Almenys al final va aconseguir unes taules que per a la resolució del grup no és un mal resultat, però que després d’avançar-se dos vegades en el marcador poden tenir gust de poc.

El portuguès Cristiano Ronaldo (m.17), que no va celebrar el gol amb Zidane després del seu enuig al ser substituït a Las Palmas, i el francès Raphael Varane (m.68) van atansar el Reial Madrid al seu primer triomf al Signal Iduna Park, però el conjunt de Thomas Tuchel no es va rendir en cap moment. El conjunt germànic va ser un vendaval a ratxes i va demostrar que és un dels que practiquen un millor futbol en aquest inici de campanya i que disposa d’un atac molt difícil de frenar. Va respondre primer amb un gol del gabonès Pierre-Emerick Aubameyang a punt del descans arran d’un mal refús del porter costa-riqueny Keylor Navas, que debutava aquesta temporada després de diversos mesos per lesió, que va refusar al seu torn en Varane. I al final, quan la victòria blanca estava a prop, el premi a la fe, a l’esforç, el va trobar l’internacional Andre Schürrle (m.87), que va firmar el 2-2 definitiu amb un espectacular xut. Va passar davant el Las Palmas i es va repetir a Dortmund. Quan el partit havia de morir, Pulisic se n’anava de Danilo i la seua centrada queia morta a Schürrle, que afusellava per dalt. Aquest empat deixa Madrid i Dortmund al capdavant del grup F, davant l’Sporting de Lisboa, que va vèncer per 2-0 el Legia de Varsòvia.

tracking