SEGRE

ESQUAIX COMPETICIÓ

Marta Latorre es corona campiona d'Espanya per equips amb Catalunya

Marta Latorre, al centre, al costat de les seues companyes.

Marta Latorre, al centre, al costat de les seues companyes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La jugadora lleidatana Marta Latorre es va proclamar aquest cap de setmana passat campiona d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’Esquaix, en categoria absoluta, títol que Catalunya no havia conquerit mai, encara que sí que ho havia fet en categoria masculina. Marta va representar Catalunya com a número u de l’equip i capitana, al costat de Sofía Mateos i María Pajares. La selecció supera així el resultat de l’any anterior, quan es va proclamar subcampiona al perdre la final amb Madrid.

“Teníem una espineta clavada per allò de l’any passat. Sabíem que teníem una bona oportunitat de guanyar un títol que no havíem aconseguit mai i vam sortir a jugar amb empenta”, valorava ahir la lleidatana. Latorre va guanyar tots els partits i va cedir únicament un joc. A nivell individual, la jugadora lleidatana tampoc no havia estat campiona d’Espanya, ja que va ser quarta tant l’any passat com en aquest.

Participarà amb Espanya en el Campionat del Món que se celebra a París el proper mes de desembre

Durant la competició, que es va disputar a Tenerife, Catalunya va derrotar en la primera eliminatòria Galícia, per 2-1, per superar a les semifinals Euskadi per 3-0. A la final van guanyar l’amfitrió, Canàries, per 2-1. “Està sent un any molt bo per a mi”, va valorar Marta, que ha guanyat cinc títols consecutius de Campiona de Catalunya absoluta, des del 2012 al 2016. “El meu objectiu era pujar llocs en el rànquing internacional i disputar alguna competició amb Espanya, i he aconseguit les dos coses”, valora.

Latorre debutarà al desembre com a internacional, ja que ha estat convocada per Espanya per disputar el Campionat del Món d’Esquaix que se celebra a París al desembre. Actualment és la número 4 d’Espanya i la 170 del món.

tracking