Juanfran avança entre Thiago i Thomas Müller, del Bayern.

L’Atlètic, amb un gol de Carrasco, va doblegar ahir sense matisos el Bayern (1-0). El gol va arribar en el minut 35, quan Griezmann va combinar amb Carrasco i aquest va superar Neuer amb un xut amb l’esquerra que primer va tocar al pal. Els blanc-i-vermells no només guanyaven en el marcador a l’arribar el descans, sinó també en cada sector del camp i en cada aspecte del matx. L’únic matís era que quedava la segona meitat. Encara 45 minuts, tot un món quan al davant tens la col·lecció de futbolistes de la qual disposa Ancelotti en el Bayern, capaç de canviar un partit en un instant. Li va permetre molt poc l’Atlètic, tot just un cop de cap de Müller en un córner, un xut d’Alaba i un altre cop de cap de Lewandowski. En la recta final del partit, Griezmann va llançar un penal al travesser, però ni això va poder ahir amb un enorme Atlètic.