SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Sense diàleg amb les penyes

Els jugadors del Lleida s’abracen després del partit per celebrar la victòria davant l’Hospitalet amb les grades de Lateral al fons quasi buides.

Els jugadors del Lleida s’abracen després del partit per celebrar la victòria davant l’Hospitalet amb les grades de Lateral al fons quasi buides.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La important i merescuda primera victòria del Lleida a la Lliga aquesta temporada va coincidir també amb una pobríssima entrada i el silenci de les penyes. Problema amb les penyes a banda, el president Albert Esteve considera que aquesta fluixa entrada va ser com la d’altres anys en el primer partit a casa, amb l’agreujant que era jornada de Champions i que jugava el Barça. El Camp d’Esports va presentar dimecres el seu millor aspecte en molts anys el que fa al terreny de joc, amb la nova i flamant gespa, però alhora el més desencantat que es recorda per l’absència d’animació a les grades. Després de cent un dies sense futbol a l’estadi, el que el 19 de juny davant del Sevilla Atlètic era una festa, amb les grades atapeïdes d’aficionats, dimecres davant de l’Hospitalet era gairebé un funeral, arran de la vaga de penyistes, malgrat que alguns van ser-hi a títol individual sense mostrar símbols ni pancartes del seu col·lectiu. Ara mateix, el divorci és total entre el club i les tres penyes oficials (Molo Esportiu, És un Sentiment i Rudes), i encara que totes dos parts desitgen un acostament, no s’ha produït cap contacte. El distanciament entre club i penyes va començar a gestar-se el març passat, quan van transcendir públicament els problemes de cobrament dels jugadors. Fins a aleshores, les relacions eren excel·lents i el diàleg era fluid. Però el posicionament dels penyistes a favor dels jugadors en les seues reivindicacions no va agradar al club, que es va sentir incomprès, ja que el president Albert Esteve sempre va al·legar “problemes de tresoreria puntuals”. Com que l’equip anava com una bala, es va arribar al play-off i les penyes s’hi van bolcar, però, després de la temporada en què es va fregar l’ascens, van emetre un comunicat conjunt (12 de juliol) en què criticaven la falta de gestos d’agraïment per part del club cap als jugadors. Un segon comunicat el 15 de setembre anunciava una vaga indefinida i els penyistes mostraven malestar per l’augment dels preus i la reubicació a les grades, mentre que deien que se sentien menyspreades i creuen que el motiu és el seu suport a l’anterior plantilla, qualificant la junta de “prepotent i apàtica”. Mentre que les penyes es queixen de falta de comunicació des del club, aquest se sent incomprès. Aquesta temporada la junta va decidir congregar totes les penyes al Gol Nord, posar fi al preu especial per als penyistes de 80 euros i fixar-ne un de nou en aquesta zona de 95. En el seu moment, la junta va denunciar el mal ús del carnet Som i Serem, ja que van detectar fins a mig centenar que no corresponien al titular o que aquest no complia els requisits per tenir-lo. I asseguren que alguns s’ubicaven a Lateral (150 euros).

El Lleida Esportiu ja té data per disputar l’últim partit ajornat que li quedava per jugar a causa de les obres del Camp d’Esports. Lleida i Llevant Atlètic han acordat disputar aquest partit el 12 d’octubre, dimecres, i la Federació Espanyola hi ha donat el vistiplau. L’horari que ha fixat el club lleidatà per a aquest partit són les 18.00 hores.

El distanciament es va començar a gestar al març pels deutes als jugadors i els penyistes els van recolzar

La plantilla no s’entrenarà per ara a l’estadi, encara que la gespa està responent molt bé

D’altra banda, a pesar que la nova gespa va respondre molt bé en la seua estrena aquest dimecres, el club i RoyalVerd esperaran almenys una setmana per veure com acaba d’arrelar la nova herba i que no sorgeixi cap problema en el flamant nou terreny de joc.

Per aquest motiu, de moment la plantilla no s’exercitarà a l’estadi a fi de protegir al màxim la superfície acabada de col·locar. A més, una bona prova de foc per a la gespa arribarà aquest diumenge, amb la disputa del partit davant de l’Atlètic Saguntí (18.30 hores), és a dir, dos partits en tot just cinc dies.

S’ha de recordar que els elogis cap a la nova gespa van ser unànimes a l’acabament del partit per part de jugadors, entrenador i aficionats. El nou terreny de joc es pot considerar top, ja que s’ha adaptat a les mides homologades per la FIFA, amb l’ampliació de les seues dimensions fins als 105 metres de llargada per 68 metres d’amplada, la qual cosa possibilita que s’hi disputin competicions d’àmbit internacional.

Els jugadors del Lleida s’abracen després del partit per celebrar la victòria davant l’Hospitalet amb les grades de Lateral al fons quasi buides.

Els jugadors del Lleida s’abracen després del partit per celebrar la victòria davant l’Hospitalet amb les grades de Lateral al fons quasi buides.

tracking