SEGRE

MOTOCICLISME SUPERMOTARD

El Circuit d’Alcarràs acull el Mundial de Nacions

La prova es disputarà del 21 al 23 d’octubre arran de la renúncia de Montmeló

El traçat del Baix Segrià ja va acollir una prova mundialista el 2007, l’any que es va inaugurar.

El traçat del Baix Segrià ja va acollir una prova mundialista el 2007, l’any que es va inaugurar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Circuit d’Alcarràs torna aquest mes d’octubre al calendari internacional per acollir el Campionat del Món de Nacions de supermotard, la segona cita d’aquest nivell després que el 2007, just l’any de la inauguració de la instal·lació, fos la seu d’una de les proves puntuables per al Mundial individual de l’especialitat.

El Circuit d’Alcarràs i el Suzuki Grau Racing seran els encarregats d’organitzar del 21 al 23 d’octubre un esdeveniment que arriba a terres lleidatanes com a conseqüència de la renúncia de Montmeló per falta de patrocinadors.

El traçat del Baix Segrià ja va acollir un Mundial el 2007, l’any de la inauguració oficial

“No han pogut cobrir el pressupost i el promotor del campionat (BPROM) ens va oferir organitzar la prova. Ens hem posat ràpidament d’acord, perquè és un gran espectacle, ja que hi seran els millors motards del món”, va indicar Àngel Grau, un dels responsables de l’organització.

El campionat tindrà un pressupost entorn dels 45.000 euros i han confirmat ja la seua inscripció un total de setze països, entre aquests França, el Brasil, Alemanya, Àustria, la República Txeca, Anglaterra, Portugal, Romania i Espanya. Per a la cita es modificarà el circuit de supermotard, que barreja zones d’asfalt i de terra. Tindrà un recorregut de gairebé 1,5 quilòmetres, amb 1.000 metres d’asfalt i uns 400 de terra, que seran la novetat.

D’altra banda, el Mundial de Nacions no serà l’única prova de supermotard que allotjarà el Circuit d’Alcarràs aquest mes, ja que abans de la cita mundialista acollirà l’última prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat, concretament el 15 d’octubre, en la qual es decidiran els campions, entre els quals hi podria haver el lleidatà David Giménez.

Els lleidatans Giménez i Lladós, a la selecció espanyolaLa selecció espanyola que competirà al Mundial de les Nacions d’Alcarràs estarà integrada per dos lleidatans, David Giménez, vigent campió d’Espanya de la categoria reina i que pugna aquest any per revalidar el títol, i Joan Lladós, que formaran part de l’equip absolut al costat del barceloní Francesc Cucharrera. L’equip júnior, per la seua part, el componen uns altres dos pilots del Suzuki Grau Racing de Lleida, concretament els barcelonins Ferran Cardús, nebot de l’exmundialista Carles Cardús, i Oriol Peris. La competició arrancarà el divendres 21 amb les verificacions administratives i tècniques i continuarà dissabte amb els entrenaments oficials i les classificatòries, mentre que diumenge es disputaran les tres mànegues amb els pilots dividits en tres grups.La selecció espanyola que competirà al Mundial de les Nacions d’Alcarràs estarà integrada per dos lleidatans, David Giménez, vigent campió d’Espanya de la categoria reina i que pugna aquest any per revalidar el títol, i Joan Lladós, que formaran part de l’equip absolut al costat del barceloní Francesc Cucharrera. L’equip júnior, per la seua part, el componen uns altres dos pilots del Suzuki Grau Racing de Lleida, concretament els barcelonins Ferran Cardús, nebot de l’exmundialista Carles Cardús, i Oriol Peris. La competició arrancarà el divendres 21 amb les verificacions administratives i tècniques i continuarà dissabte amb els entrenaments oficials i les classificatòries, mentre que diumenge es disputaran les tres mànegues amb els pilots dividits en tres grups.

tracking