SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Siviero demana suport a les penyes

“Si volem aconseguir alguna cosa, l’afició és un pilar fonamental i espero que s’hi vagi enganxant, ens doni suport i arregli les desavinences” || Diu del Saguntí que és “un rival d’altura”

Gustavo Siviero dóna instruccions a Doncel dimecres passat davant de l’Hospitalet.

Gustavo Siviero dóna instruccions a Doncel dimecres passat davant de l’Hospitalet.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic del Lleida Esportiu, Gustavo Lionel Siviero, va demanar ahir el suport de l’afició i, sobretot, el de les penyes, en vaga d’animació, de cara al partit de demà davant de l’Atlètic Saguntí (Camp d’Esports, 18.30 h), el segon consecutiu a la nova gespa en tot just quatre dies, després d’aconseguir dimecres davant de l’Hospitalet la primera victòria a la Lliga. “Si tots volem aconseguir alguna cosa, som necessaris tots els estaments i l’afició és un pilar fonamental. Esperem que s’hi vagin enganxant, que ens donin suport i arreglin les desavinences”, va reflexionar a la roda de premsa habitual dels divendres. Per tancar el tema, el tècnic argentí va afegir que seria bo que tornessin les penyes a animar des de demà mateix, “perquè suposo que tindran moltes ganes de veure futbol. Per la nostra part, esperem guanyar i convèncer amb el nostre joc, perquè si no vénen a aquest partit ho facin als següents”.

Siviero va admetre que, després d’aconseguir la primera victòria, el panorama es veu molt més optimista. “El partit de diumenge davant del Saguntí l’afrontem amb menys necessitat, però serà un rival complicat que, malgrat ser un acabat d’ascendir, compta amb futbolistes experimentats”, va assenyalar.

El de Laguna Paiva va dir de l’Atlètic Saguntí que és “un rival de debò”, però es va mostrar confiat en la progressió que està experimentant el seu equip “per continuar escalant posicions, agafar moral i fer un bon joc al jugar a casa amb la nostra gent”. Tan sols va expressar Gustavo Siviero la seua inquietud per la recuperació física dels seus homes després del partit de dimecres. “Va ser un esforç important i estem encara en procés de recuperació.” La bona notícia és que recupera per a aquest partit els jugadors Òscar Rubio, Toño Vázquez i Arnau Tobella. En canvi, cauen per lesió Javi Casares, amb un cop, i Carlos Indiano, que pateix una fissura al peu.

tracking