HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Continuen invictes

L’Associació empata i encara no ha perdut després de tres jornades de campionat || Les lleidatanes arriben a guanyar per cinc gols, però es desunflen al final

Imma Soto, que ahir va anotar dos gols, intenta un llançament a porta.

L’Associació Lleidatana continua invicta a la Lliga amb quatre punts en tres jornades, després d’empatar ahir (24-24) a la díficil pista de l’Amposta. Un punt, tanmateix, agredolç, ja que les lleidatanes van arribar a dominar per cinc gols en l’equador de la segona meitat. El partit va començar amb un avantatge mínim per a les locals (2-1), però ben aviat va començar a manar l’Associació, gràcies sobretot a una excel·lent defensa, que va deixar l’Amposta sense marcar del minut dos al deu (2-5). Malgrat que l’atac no funcionava tan bé com caldria, l’actuació de la defensa i de la portera Olga, que va continuar jugant –era l’única portera de l’equip ahir– malgrat lesionar-se en el minut 12, van fer que les blaves se n’anessin al descans amb una renda de dos gols en el marcador (11-13).

A la represa, l’Associació va sortir en bloc i va anar incrementant l’avantatge després d’arribar a dominar per fins a cinc gols (15-20) quan faltaven 16 minuts per a l’acabament. No obstant, com va passar en la visita al Morvedre, l’Associació va veure com el rival aconseguia retallar diferències i empatar-li en el tram final.

Les lleidatanes es van ofegar en la defensa oberta que van proposar les tarragonines en els últims minuts. L’Amposta, un equip jove però amb molt ofici, ho va aprofitar a la perfecció i fins i tot va arribar a posar-se al davant (23-22 i 24-23). L’Associació, que havia tingut el partit guanyat, va haver de patir per empatar. Un gol de Nana a falta de deu segons va fer el 24-24 i les visitants, en l’última jugada de partit, van ser incapaces de marcar.