BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes comença la Lliga amb derrota al Barris Nord

Els lleidatans van perdre davant d’un dels màxims favorits

Un jugador del Pardinyes penetra cap a la cistella contrària.

El CB Pardinyes va començar ahir una nova temporada a la Lliga EBA perdent a casa (83-90) davant d’un dels principals candidats a ser a dalt de la classificació, el Mollet. Malgrat la derrota, els lleidatans van plantar cara i van oferir bones sensacions davant d’un rival teòricament superior.

El Pardinyes va sortir molt concentrat a la pista del Barris Nord i va aguantar bé durant els primers minuts del partit, però no va poder evitar que els barcelonins agafessin els primers avantatges. Encara que els lleidatans van defensar molt bé els interiors del Mollet, un dels seus punts fonts, van tancar el primer quart set avall (17-24), víctimes de la qualitat ofensiva dels seus rivals.

Aquest avantatge de set punts va acabar resultant clau per a l’esdevenir del matx, que va ser bastant igualat a partir del segon quart. Malgrat que el Pardinyes va arribar a empatar el marcador, amb bons percentatges en el tir de tres, els visitants se’n van anar als vestidors amb una renda de quatre punts.

El tercer quart va mantenir la línia del segon i va ser molt equilibrant. Va arribar al final amb el Mollet de nou set punts a dalt en el lluminós (64-71).

En l’últim quart, el Pardinyes va tenir les seues opcions i es va atansar a tres punts a falta de tan sols tres minuts i mig per al final, però un parell de triples de Xavi Costa i la seua falta d’encert en l’últim minut van acabar per condemnar-lo (83-90). La nota positiva va ser la tornada a les pistes de l’ex-ACB Xavier Mendiburu, que a més va firmar una gran actuació amb vuit punts i vuit rebots.

El pròxim partit del CB Pardinyes és dissabte vinent a la pista del Sant Adrià.