FUTBOL PRIMERA CATALANA

Golejada enganyosa

L’Alpicat va merèixer un resultat millor, però va desaprofitar diverses oportunitats per fer el 2-1 i va acabar sense opcions || Els rojos han sumat sis punts en les cinc jornades disputades

Un jugador de l’Alpicat prova d’aconseguir el control de la pilota.

L’Alpicat va encaixar ahir una dura derrota (1-4) davant del Sant Ildefons, en un partit on va merèixer un resultat millor però que va acabar caient del costat de l’equip més efectiu de cara a porteria. Amb aquest resultat, l’Alpicat encaixa la segona derrota consecutiva i es manté amb sis punts a la zona mitjana de la taula de classificació.

El partit no va començar bé per als de Martín Alavedra, que va veure com els visitants s’avançaven ja en el minut 3. El gol va ser obra de Bilbao, que va rematar a la xarxa una centrada des de l’esquerra de Paredes. El gol va fer mal als del Segrià, però no van tardar a reaccionar. L’Alpicat va reclamar un penal en el minut 23 per mans d’un jugador del Sant Ildefons, però l’àrbitre no va assenyalar res. Els rojos controlaven el partit i el premi va arribar finalment en el minut 44, amb un gol de Romero a passada de Brezmes. El partit se n’anava al descans amb 1-1 al marcador.

El segon temps va començar amb una jugada de perill del Sant Ildefons, però cap dels seus jugadors no va poder rematar la centrada de Bilbao des de la dreta. Van perdonar els barcelonins i l’Alpicat va agafar de nou les regnes del partit. Toje i Egea no van estar encertats a l’acabament i, en el minut 68, Kelly va rematar al travesser una pilota que va tocar també al segon pal. Aquesta jugada va ser clau, ja que, en el 71, el Sant Ildefons va llançar una falta lateral que Alan va pentinar i va convertir en el tercer gol del matx (1-2). De nou Alan, després d’un penal comès per Brezmes, va ampliar diferències i va posar el partit molt costa amunt per als lleidatans. Els últims minuts van ser molt dolents per a l’Alpicat, que hauria pogut encaixar molts més gols. Al final tan sols va ser un més. Palomar, en una rapidíssima acció en el minut 84, va superar Crisos i va posar l’1-4 definitiu en el marcador, un resultat que no feia justícia al que s’havia vist al terreny de joc. Ara, el següent compromís de l’Alpicat és diumenge vinent (17.00) al camp del Balaguer.

Els altres tres equips lleidatans del Grup 2 van jugar avui els seus partits. El líder, el Balaguer, visita el camp del Suburenc, on intentarà mantenir-se invicte davant d’un equip de la zona alta de la taula. El Lleida B provarà de sumar la segona victòria consecutiva a domicili davant del Viladecans, que té dos punts més que els lleidatans. Finalment, l’EFAC Almacelles, vuitè classificat, provarà de refer-se de la derrota el passat cap de setmana al camp del Reus Deportiu B.