SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Guanyar a Burgos té molt mèrit”

Comenge elogia el nivell de l’equip

Papa Mbaye, durant el partit de divendres a Burgos.

Papa Mbaye, durant el partit de divendres a Burgos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Força Lleida, va reconèixer que la victòria de divendres a la pista del Burgos no entrava dins de la lògica, i més encara per les baixes tan importants que tenia. És per això que no va dubtar a reconèixer ahir que van estar “per sobre del nivell que m’esperava. No pensava que, amb les baixes, poguéssim aguantar aquest nivell tant temps”. No obstant, va convidar a disfrutar de la victòria. “No seré jo qui rebaixi l’eufòria, ni de bon tros. Crec que té molt mèrit haver guanyat a Burgos, que no sé si s’ha guanyat alguna vegada, per això cal disfrutar d’aquesta victòria perquè el que hem fet té molt mèrit i tant de bo es pugui repetir més vegades”, va apuntar.

Comenge, tanmateix, té clar que el partit de divendres és enganyós. “Hem tingut una pretemporada accidentada per culpa de les lesions i això ens feia tenir molts dubtes. Guanyar al descans de dos punts entrava dins del possible, però guanyar el partit davant d’un rival de la talla del Burgos ja no tant. També és veritat que vam poder aguantar perquè vam tenir un nivell d’encert en el tir molt alt. Vam encertar-la molt i en moments importants, però això no es repetirà gaire sovint i per això hem de ser més consistents”, va afegir.

L’Actel Lleida no havia guanyat mai a la primera jornada en les quatre temporades anteriors

Aquesta és la primera vegada que l’Actel Força Lleida guanya en la primera jornada, ja que en les quatre temporades anteriors sempre s’havia debutat amb derrota. L’equip torna avui als entrenaments amb el dubte de Miki Feliu, que va acabar el partit amb unes molèsties al genoll, encara que no semblen importants.

Pel que fa a la jornada d’ahir, només hi va haver un partit, el que va enfrontar l’acabat d’ascendir Araberri amb el Tau Castelló, que va concloure amb la victòria del debutant per 11 punts de diferència, 87-76.

tracking