SEGRE

FÓRMULA 1 GRAN PREMI DE MALÀISIA

Hamilton aconsegueix el rècord de pista i sortirà des de la ‘pole’ a Sepang

Rosberg l’acompanyarà a la primera fila

Hamilton li va guanyar ahir la partida al seu company i màxim rival pel títol, Nico Rosberg.

Hamilton li va guanyar ahir la partida al seu company i màxim rival pel títol, Nico Rosberg.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’anglès Lewis Hamilton (Mercedes), que a Singapur va cedir el liderat del Mundial de Fórmula 1 al seu company i rival, l’alemany Nico Rosberg, guanyador de les tres últimes carreres, va respondre amb brillantor ahir a Sepang i va batre el rècord d’una pista en la qual sortirà primer en el Gran Premi de Malàisia. Hamilton sortirà en primer lloc, encara que el seguirà de prop Rosberg, que va ser segon.

Hamilton, de 31 anys, que avantatjava Rosberg –de la mateixa edat– en dinou punts abans de l’aturada vacacional, va cedir el primer lloc del campionat a Singapur, on l’alemany es va apuntar la seua tercera victòria seguida, la vuitena de la temporada. No obstant, l’anglès, ara vuit punts al darrere (273 davant 265), no llança la tovallola i va respondre firmant la seua cinquanta-setena pole en Fórmula 1.

A falta de sis carreres, Rosberg lidera el Mundial amb vuit punts d’avantatge respecte a Hamilton

Hamilton, tanmateix, mostra un rigorós propòsit d’esmena. Es troba des de diumenge passat –una cosa completament inusual– a Malàisia, on divendres va firmar el millor temps en els entrenaments i ahir va tornar a exhibir-se en la qualificació, en la qual sempre va marcar el millor parcial i va batre el rècord de la pista amb un temps d’un minut 33 segons i 46 mil·lèsimes. Al costat d’ell, a la primera fila, hi haurà el seu company i rival Nico Rosberg, mentre que a segona fila hi haurà els Red Bull de Verstappen i Ricciardo i en la tercera, els Ferrari de Vettel i Raikkonen.

En canvi, l’asturià Fernando Alonso sortirà des de l’última plaça, amb 45 llocs de sanció a la graella, a l’haver canviat diferents components de la unitat de potència del seu McLaren-Honda. Per la seua part, el madrileny Carlos Sainz va quedar setzè.

tracking