El Tremp goleja un Tàrrega sense resposta

El Tremp es manté en la primera posició després d’haver guanyat tots els partits disputats.

El Tremp no va tenir problemes per emportar-se els tres punts al golejar un Tàrrega que no va trobar la inspiració en cap moment i que no va poder fer més que veure com el rival li passava per sobre. Des de l’inici de l’encontre, els visitants van demostrar per què ocupen la primera posició de la taula i al descans manaven per 0-2 en el marcador. A la represa no va canviar el guió del partit i els jugadors locals van seguir totalment inoperants sense intenció ni capacitat per crear perill a l’àrea rival. A mesura que passaven els minuts, la superioritat del Tremp va ser cada vegada més alta i això es va poder veure en el resultat final d’1-4 per als visitants.