Bale i Cristiano Ronaldo es lamenten a l’acabar el partit per la falta de punteria.

L’Eibar va puntuar per primera vegada en la seua història al Santiago Bernabéu i va empènyer el Reial Madrid a una crisi de resultats amb quatre empats consecutius, tres a la Lliga, que provoquen que cedeixi el liderat, sense el físic necessari per canviar l’1-1 amb el qual es va arribar al descans.

Un gran Eibar, perfecte en el l’aspecte tàctic, amb ordre i barra, va sortir amb aire victoriós de l’estadi Santiago Bernabéu davant d’un Reial Madrid que ja no pot ocultar els seus problemes. Enyorant la figura de Luka Modric, lesionat la setmana passada, i l’equilibri de Casemiro, s’endinsa en el primer moment crític de la temporada.

L’Eibar va plantar cara des de l’inici sense complexos i amb una pressió alta. Ja en el minut 6, una gran centrada de Pedro León va permetre a Fran Rico marcar de cap el primer gol de l’encontre (0-1). Tanmateix, el Madrid no va tardar a igualar de nou el marcador, gràcies a una rematada de Bale a centrada de Cristiano (1-1, min. 17). Semblava l’escenari idoni per a una remuntada fàcil per al Madrid, però el cert és que no va arribar mai a assetjar la porteria de l’Eibar, que no es va arrugar en cap moment.

Ronaldo va estar millor que altres vegades i va tenir un grapat d’ocasions a la represa, però no va estar encertat. El Madrid dominava sense precisió en els últims metres i, a més, tampoc no tenia sort. El pal va rebutjar a l’hora de partit un cop de cap de Bale, després d’aprofitar la passivitat de Lluna a la frontal de l’àrea.

Sense capacitat de reacció, l’equip de Zinedine Zidane va ser incapaç de marcar un segon gol i va cedir el liderat a l’Atlètic de Madrid en el que és la primera ensopegada seriosa de la temporada.