SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça firma el pitjor inici en deu anys

Només ha sumat 13 de 21 punts

Ter Stegen durant un entrenament amb el FC Barcelona.

Ter Stegen durant un entrenament amb el FC Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de set jornades de Lliga disputades, el Barcelona ja s’ha deixat pel camí vuit punts i els tretze que suma són la seua pitjor puntuació des del 2005, una campanya en la qual va acabar conquerint el campionat. Després de la derrota de diumenge a Balaídos (4-3), l’equip de Luis Enrique només ha sumat 13 dels 21 punts en joc, ja que també es va deixar tres punts en la sorprenent derrota contra l’Alabès (1-2) al Camp Nou i dos més davant de l’Atlètic de Madrid, també a casa.

Des de la lesió de Messi, els blaugranes han guanyat quatre enfrontaments, n’ha empatat un i n’ha perdut un. Més enllà dels resultats, la sensació és de discontinuïtat i a diferència de l’any passat, ni Neymar ni Luis Suárez han estat tan lluïts ni tan determinants, a la qual cosa se sumen els errors de Ter Stegen davant el Celta.

En el cas de l’alemany plou sobre mullat, ja que les poques vegades que falla ho fa amb errors colossals. Així va ser a la final de la Supercopa d’Espanya davant de l’Athletic l’agost del 2015, amb el gol que va regalar a Mikel San José; en la Champions 2015 davant de la Roma, amb el globus que li va marcar Florenzi, o a la Supercopa d’Europa amb el Sevilla, que el Barça va guanyar 5-4, amb el que va rebre de Konoplianka. El Barça, no obstant, té intenció de renovar-li el contracte fins al 2021. Messi, d’altra banda, podria tornar davant del Dépor, en el partit de Lliga del dia 15.

tracking