SEGRE

Futbol

El porter de l'Sporting a un periodista: 'És de ser fill de puta'

Cuéllar desmenteix en roda de premsa una informació que l’acusava d’encarar-se als aficionats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter del Sporting de Gijón Iván “Pichu” Cuéllar ha sortit en roda de premsa a desmentir una informació falsa i, com es pot comprovar al vídeo de Gol Televisió, ho ha fet amb contundència.

Un periodista asturià va publicar que Cuéllar s’havia encarat amb un aficionat del Deportivo després de baixar-se de l’autobús però el porter de l'Sporting ha aclarit que simplement mirava a un aficionat a qui li estava donant un atac epilèptic. De fet, segons el programa 'Los lunes al Gol’ de Gol Televisió el mateix metge del Sporting, que va baixar de l’autobús al costat de| Cuéllar, es va dirigir cap a la multitud per ajudar en l’atenció a l’aficionat.

Les paraules del porter al periodista en roda de premsa van anar pujant de to:

Tu creus que la informació que és correcta? Enviar un vídeo sense més i que cada un posi el que li surti dels collons i de la polla. A tu et sembla bonic això? Jugar amb la salut d’una persona, més enllà que sigui un seguidor del Deportivo o del Sporting. Tu ets periodista? Tu estàs gravant un vídeo, enviant-lo al teu diari... i no poses que una persona li està donant un atac epilèptic? Seriosament ets bon periodista?”

Permet-me el luxe de dir-te que ets un idiota. I no és cap insult perquè és un adjectiu qualificatiu. És el que tu fas: donar una informació idiota. Idiotesa, dir idioteses. Posar això és de ser un fill de puta

Gol TV / You Tube

El porter de l'Sporting a un periodista: 'És de ser fill de puta'

tracking