SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Els lleidatans Betriu i Quer, al Mundial de Nacions

Han estat seleccionats per representar Espanya a la prova de Navarra

Jaume Betriu ha arrasat enguany en el Campionat d’Espanya.

Jaume Betriu ha arrasat enguany en el Campionat d’Espanya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els lleidatans Jaume Betriu i Ramon Quer han estat elegits per formar part de les seleccions espanyoles absoluta i júnior, respectivament, que la setmana que ve (de l’11 al 16) disputaran a Pamplona els Sis Dies d’Enduro, el Campionat del Món de Nacions de l’especialitat.

Betriu, doble campió d’Espanya el 2015 i 2016, afrontarà la tercera participació consecutiva en l’esdeveniment més important de l’enduro mundial, en el qual buscarà el segon podi formant equip amb el tarragoní Iván Cervantes, pilot del Moto Club Segre com ell, el gallec Jonathan Barragán i el malagueny Víctor Guerrero. “Tenim equip per estar al podi i lluitar per una victòria que durant els últims anys s’ha resistit, encara que tindrem el hàndicap de sortir molt retardats per culpa de la penalització que ens van imposar l’any passat i que ens obligarà a sortir molt retardats, amb la qual cosa ens trobarem molta pols”, assenyala el pilot de Coll de Nargó, que té clar que l’objectiu serà “avançar el màxim nombre de pilots els dos primers dies, que no serà gens fàcil”.

Betriu ha repetit aquest any el doblet estatal del 2015, mentre que Quer ha estat tercer en júniors

La selecció absoluta d’Espanya, que va ser tercera a Argentina 2014 i penalitzada a Eslovàquia 2015 quan anava segona de la general perquè dos dels seus pilots es van saltar un control de pas, tindrà com a màxims rivals Estats Units, Itàlia, Àustria i Gran Bretanya.

En el cas de Jordi Quer, serà el seu debut oficial amb l’equip espanyol, en el seu cas enrolat en l’equip júnior, que fa dos temporades que no competeix en aquest Mundial.

“L’objectiu no serà cap altre que pujar al podi i crec que tenim opcions reals”, va indicar el pilot de Juneda, que compartirà protagonisme amb el barceloní Josep García i el valencià Tosha Schareina.

Jaume Betriu ha arrasat enguany en el Campionat d’Espanya.

Jaume Betriu ha arrasat enguany en el Campionat d’Espanya.

tracking