SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'Actel iguala els abonats de la temporada passada

Ja supera els 1.800 socis a només quatre dies del primer partit al Barris Nord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A només quatre dies del primer partit oficial al Barris Nord, aquest divendres davant del Càceres, l’Actel Força Lleida està molt a prop d’assolir el seu objectiu, que no és cap altre que arribar als 2.000 abonats. Ahir ja es van superar els 1.840 socis que tenia l’entitat al tancament de l’última temporada, un centenar més dels que hi havia fa un any abans de l’estrena de lliga. Gairebé 200 són nous abonats i 200 més estan pendents de renovar l’abonament, per la qual cosa la màgica xifra dels 2.000 es podria assolir aquesta mateixa setmana.

La gran victòria aconseguida per l’equip de Borja Comenge en l’estrena de lliga a la pista del Burgos ha incentivat una afició que ahir va començar a mostrar la febre pel bàsquet anant a renovar l’abonament al Barris Nord, que va registrar un degoteig continu d’aficionats.

A més, el club promocionarà al llarg d’aquesta setmana la Grada Jove a les diferents facultats de la Universitat de Lleida, amb l’objectiu d’engrandir encara més la xifra d’abonats. De la mà de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció, l’Actel serà present a les facultats de Cappont, Rectorat, Medicina, Agrònoms i Inefc promocionant un carnet que aquesta temporada costa 40 euros i està ubicat a la zona 9.

D’altra banda, l’equip es va exercitar ahir amb l’única absència de Luka Rupnik, amb unes molèsties als isquiotibials que, a priori, no li impediran jugar divendres davant del Càceres.

Un dels destacats a la pista del Burgos, Miki Feliu, que s’enfrontava a un dels seus exequips, va valorar ahir la victòria i la va qualificar de “molt mèrit”, encara que va intentar rebaixar l’eufòria. “Ens equivocaríem si ara, després d’un partit, les nostres expectactivas canviessin. És una victòria de molt mèrit que injecta molta moral al vestidor, però espero que aquesta eufòria no ens faci perdre el nord.”

L’afició ha tornat a respondre a la crida del club.

L’afició ha tornat a respondre a la crida del club.

tracking