SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La III Cursa Nosaltres També Podem, el dia 23

Organitza ASPROS i serà a les Basses

Moment de la sortida de la prova que es va disputar l’any passat.

Moment de la sortida de la prova que es va disputar l’any passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les persones que resideixen als centres de la Fundació ASPROS organitzen, el dia 23 vinent, la tercera edició de la cursa Nosaltres També Podem, que tindrà com a escenari el parc de les Basses d’Alpicat. La novetat d’aquest any és la celebració d’una carrera de 10 quilòmetres, que s’uneix a la de 5 quilòmetres, les carreres infantils i la Caminada.

Tota l’organització de la jornada, que inclou diverses activitats paral·leles, va a càrrec de residents dels centres d’ASPROS, amb la col·laboració de voluntaris.

La jornada comptarà amb la col·laboració de l’olímpic Jackson Quiñónez, que donarà la sortida a la jornada. La Cursa Nosaltres També Podem està prevista per a participants de totes les edats, ja que encara que està pensada com una festa per la integració, manté el rigor de qualsevol carrera popular, com ho demostren les de 5 i 10 quilòmetres. Igualment s’hi pot participar en família.

Atès el caràcter lúdic de la jornada, també hi haurà zones d’animació per als més petits, classes d’escalfaments i estiraments, així com una masterclass de zumba.

tracking